Anže Zajič   8. marec 2012
Tim Howard ostaja zvest svojemu angleškemu klubu

Še nekaj časa pri Evertonu

Izkušeni ameriški vratar Tim Howard se pri Evertonu počuti odlično. Celo tako dobro, da je podpisal novo pogodbo, po kateri bo za klub iz Liverpoola igral vse do leta 2016.
SORODNE NOVICE
Kloppu ni všeč vzdevek "Fab Fo...
18.12.2017 | Evropske lige
City bi iz Pepa Guardiole nare...
18.12.2017 | Evropske lige
Liverpool blestel v Bournemout...
17.12.2017 | Evropske lige
Za Rooneyja je od Cityja boljš...
17.12.2017 | Evropske lige
V slačilnici Manchester Cityja...
17.12.2017 | Evropske lige
Kyle Walker je eden najboljših...
17.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Iz vodstva angleškega prvoligaša Evertona so sporočili, da jim še nekaj časa ne bo potrebno iskati novega vratarja, potem ko je Tim Howard pristal na podpis nove pogodbe. Reprezentant Združenih držav Amerike si na štadionu Goodison Park kruh služi že od leta 2006 dalje, čeprav je star že 33 let, pa načrtuje, da bo član Evertona še vsaj naslednja štiri leta. Če se bo takšen scenarij uresničil, bo pri Evertonu celotno desetletje.

"Ko imaš v življenju zares dobro razmerje in ko ni ovir za nadaljevanje le-tega, potem ni težko biti pameten. Ta klub je klub, v katerem se počutim kot doma. Težko bi bil srečnejši, z nasmeškom na obrazu hodim naokoli vse od trenutka, ko smo se dogovorili. Za to pa nismo potrebovali veliko," pravi Howard, ki je v Angliji igral tudi za Manchester United, za Everton pa je doslej odigral 256 tekem in se enkrat vpisal tudi med strelce. To mu je uspelo januarja letos, ko je s strelom iz svojega kazenskega prostora matiral kolega iz vrst Boltona.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE