Anže Zajič   10. maj 2013
Davidu Moyesu hudo, ker zapušča Everton

Ni načrtoval odhoda

Čeprav ni pomislil na to, da bi zavrnil Manchester United, pa je David Moyes vseeno priznal, da mu ni bilo lahko sporočiti Evertonu, da zapušča štadion Goodison Park.
SORODNE NOVICE
EPL: Favoriti do novih zmag
20.1.2018 | Evropske lige
Brighton z Locadio podrl prest...
20.1.2018 | Evropske lige
Klopp: Prvi vratar je zdaj Lor...
20.1.2018 | Evropske lige
Emerson Palmieri nova želja Ch...
20.1.2018 | Evropske lige
Pep čestital Unitedu za Sanche...
19.1.2018 | Evropske lige
Skavt: Joe Gomez
19.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav David Moyes še noče govoriti kot bodoči trener Manchester Uniteda, kjer bo zamenjal velikega Alexa Fergusona, pa je tokrat le namenil nekaj besed temu, da se bo poleti poslovil od Evertona in se preselil na Old Trafford. Škota bo torej nasledil Škot, Moyes se je odločil, da bo po kar enajstih letih zapustil Goodison Park in poskušal nadaljevati z delom, ki ga je skoraj tri desetletja opravljal njegov legendarni rojak.

"Sem pomislil, da bi zavrnil ponudbo Uniteda? Moram biti iskren in priznati, da nisem," pravi 50-letnik in nadaljuje: "Drži pa, da nisem načrtoval slovesa od Evertona. Moja pogodba bi mi po koncu sezone sicer že res potekla, a smo že načrtovali priprave na naslednjo. Tako ali tako smo ves čas le načrtovali. Sedaj je pri Evertonu vse pripravljeno za naslednjo sezono, predsednik in vsi ostali dobro vedo, po kateri poti morajo. To je klub, ki se bo boril za Evropo."

Moyes se k Unitedu sicer seli tudi zaradi tega, ker ga je predlagal Ferguson, če bodo pri Evertonu tudi njega povprašali za mnenje, ga bo z veseljem podal. "Dejansko sva o tem s predsednikom že govorila, vprašal me je za moje mnenje. Pomagal bom, kolikor bom lahko. Nikakor pa mi ni lahko. Zelo spoštujem predsednika, s katerim imam odličen odnos. Zares je dober človek. V sredo sva imela vse prej kot prijeten sestanek, toda povsem me je razumel. Če mu bom lahko le pomagal, in s tem seveda tudi Evertonu, bom to z veseljem storil. Žal mi je ker zapuščam ta izjemen klub, ki je bil velik del mojega življenja," je zaključil 50-letni strokovnjak.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 10
Starejši naprej | Novejši naprej
KTBFFH 11.5.2013, 12:21 Prijavi komentar
LuisN@NI17: Vse kar je rekel, je da iz bio ni izbrisal MU, ker tudi nikoli ni bilo zapisano. Medtem ko o prestpu ni rekel NIČ! :) sicer pa vseen verjetn buča.....
Red-Devil 11.5.2013, 06:23 Prijavi komentar
Phil Neville se vrača na Old Trafford kot Moyesov pomočnik.. Verjetno pa bodo sedanji pomočniki ostali.. Sicer enkrat se piše, da odhajajo, drugič da ostajajo.. Bomo videli.. Bolj kot Moyesovi pomočniki me zanima koga bo Moyes od igralcev poleti pripeljal v klub.. Fellaini in Baines se mi zdita fix, da prideta.. Upam, da še kak Strootman oz Wanyama..
Jer 10.5.2013, 22:15 Prijavi komentar
RyanGiggs#1, ta bi bilo še najbolje. in tudi zagovarjam to, ker verjetno SAF je imel ob sebi najboljše pomočnike, ker si united to lahko privošči. ampak nov manager si izbere nove pomočnike ali pa ne. jaz vem, da so fergiejevi pomočniki dobro delal - npr. trener vratarjev steele odlično "brusi" de geo
LuisN@NI17 10.5.2013, 21:59 Prijavi komentar
Statement from Wayne Rooney:“There’s a load of rubbish being written about me changing twitter bio saying I have deleted Manchester United from it. I have never deleted Manchester United from the bio whatever the papers are saying because it was never on there. All that happened was that I was asked by Nike to add @nikeuk to it – the same as many other sportspeople they sponsor. Funny, no-one’s written about that though! That change was made THREE weeks ago and yet people are talking about it as if its something that was put up yesterday..”..................Statement from Nike: A spokesperson for Nike confirmed: “In April, we asked Wayne Rooney and other Nike sponsored athletes to add @nikeuk on to their profiles due to changes in ASA guidelines relating to athletes and social media.” BANG IN YOUR FACE PROKLETI RUMENI MEDIJI!
RyanGiggs#1 10.5.2013, 20:35 Prijavi komentar
Jer 10.5.2013, 19:08, kaj če jih ne bo menjal in imel kar tiste katere je SAF imel?
RyanGiggs#1 10.5.2013, 20:35 Prijavi komentar
Nekkao me skrbi kako bo Moyes vodil MUFC vendar ima SAFov stil in to mi je všeč.
Jer 10.5.2013, 19:08 Prijavi komentar
naslednja zanimiva stvar bo, kakšne pomočnike bo izbral.
DIDI1 10.5.2013, 17:26 Prijavi komentar
lepo David,lepo
RONI 10.5.2013, 16:19 Prijavi komentar
pošteno povedano, mislim da mu navijači Evertona nimajo kaj zamerit, lahk so mu samo hvaležni...
QPR 10.5.2013, 16:11 Prijavi komentar
Čeprav ni pomislil na to, da bi zapustil Manchester United, pa je David Moyes vseeno priznal, da mu ni bilo lahko sporočiti Evertonu, da zapušča štadion Goodison Park :))
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE