Anže Zajič   5. januar 2011
David Moyes ne razmišlja o tem, da bi zapustil klop Evertona

Ne bo vrgel puške v koruzo

Škotski strokovnjak David Moyes noče niti pomisliti na to, da bi zapustil Everton. Slednjemu v tej sezoni ne gre vse po načrtih, za nameček je prazna tudi klubska vreča z denarjem.
SORODNE NOVICE
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Sturridge je všeč Valencii
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pred dnevi je priznal, da januarja ne bo kupoval novih nogometašev, saj klub preprosto nima denarja, sedaj pa David Moyes dodaja, da kljub slabemu finančnemu stanju ne razmišlja o tem, da bi se poslovil od vloge trenerja Evertona. Za nameček so rezultati v tej sezoni vse prej kot navdušujoči in po porazu proti Stoke Cityju se je v Liverpoolu začelo glasno govoriti, da naj bi bil Moyes tik pred odhodom. Toda strokovnjak iz Škotske je hitro zavrnil takšen scenarij.

"Nikoli ne bi kar sam zapustil tega kluba. Tukaj sem že osem let, štirikrat oziroma petkrat smo se prebili tudi v Evropo. Nekajkrat smo bili tudi v krizi, a smo vsakič preživeli in se dvignili. Zato tudi tokrat še naprej verjamem v nas," pravi nekdanji trener Prestona, ki na Goodison Parku službuje od leta 2002 dalje, in nadaljuje: "Nihče si ne more misliti, kako slabo se počutim, ker nam ne gre po pričakovanjih. A nihče se ne trudi bolj kot jaz. In dejansko mi ne preostane nič drugega, kot da še naprej trošim svojo energijo. Vse v želji, da se bomo kar najhitreje dvignili."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE