Anže Zajič   14. marec 2014
Bryan Oviedo iz Evertona odlično okreva

Nared za svetovno prvenstvo?

Sliši se neverjetno, a ni nemogoče: Bryan Oviedo je januarja utrpel dvojni zlom noge, kljub temu pa okreva tako dobro, da bo morda nared do svetovnega prvenstva.
SORODNE NOVICE
Video: Rooney s polovice
30.11.2017 | Evropske lige
Big Sam bo reševal Everton
29.11.2017 | Evropske lige
Everton spet poklical Sama All...
27.11.2017 | Evropske lige
Everton: Sramota brez primere
24.11.2017 | Evropske lige
Everton bi pripeljal Ralfa Ran...
23.11.2017 | Evropske lige
Niasse prvi z naknadno kaznijo...
22.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ko je 25. januarja na tekmi pokala FA utrpel dvojni zlom noge, so ga vsi že prečrtali za nastop na svetovnem prvenstvu, toda Bryan Oviedo je prepričan, da še ni rekel zadnje. Reprezentant Kostarike menda okreva izjemno hitro, precej hitreje od napovedi zdravnikov, celo njegov klubski trener Roberto Martinez, ki s klopi vodi ekipo angleškega prvoligaša Evertona, pa verjame, da bi Oviedo poleti dejansko lahko zaigral v Braziliji.
 
"Bryan precej prehiteva urnik okrevanja. V Londonu je bil na pregledu pri neodvisnem specialistu, ta je izrazil prepričanje, da bi lahko zaigral na svetovnem prvenstvu. Sedaj se Bryan mudi v Kostariki, želeli so ga pregledati tudi pri tamkajšnji reprezentanci. Če mu bo uspelo, bo to nekaj neverjetnega, glede na to, kaj se mu je zgodilo pred vsega šestimi tedni. Je pa jasno, da je SP velika priložnost zanj, zato se še kako trudi, da bi okreval. Res upam, da mu bo uspelo, sam mu zagotovo ne bom stal v napoto. Če bo okreval, bom presrečen, če bo zaigral na SP. Mislim, da to ne bi bilo tveganje, če bodo zdravniki seveda prižgali zeleno luč," je pojasnil Martinez. 24-letni nekdanji član Saprisse, Kobenhavna in Nordsjællanda je doslej za Kostariko odigral 26 tekem, na katerih se je med strelce vpisal enkrat.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
footbalfan 14.3.2014, 15:00 Prijavi komentar
Z Bryanom smo letos odigrali najboljše takme, čudno ampak resnično je, da je ekipa igrala bolje ko je levo zadaj igral Bryan namesto Leightona. Smexx Walcott pa je najbolj zjeban od vseh na katere miliš. Dal je skozi za njegova leta izjemno veliko težkih poškodb.
smexx. 14.3.2014, 13:13 Prijavi komentar
Vsi nazaj samo Walcott, ki se je prvi poškdoval od teh ne, se pravi medical staff v Arsenalu je katastrofa...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE