Uredništvo    17. julij 2011
Kje bo kariero nadaljeval Nicklas Bendtner?

Izposodil bi si ga Everton

Danski nogometaš Nicklas Bendtner še ne ve, kje bo igral v naslednjo sezoni, v boj zanj pa se je vmešal tudi Everton. Slednji bi si napadalca najraje zgolj izposodil.
SORODNE NOVICE
City z absolutnim rekordom utr...
13.12.2017 | Evropske lige
Paul Pogba: Lahko bi odšel k R...
13.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zanj se zanima kar nekaj klubov iz Nemčije, na mizi pa naj bi imel tudi ponudbe iz Anglije, toda kljub temu Nicklas Bendtner še vedno čaka na odgovor, kje bo igral v naslednji sezoni. Reprezentant Danske je pred časom napovedal slovo od Arsenala, v boj zanj pa se je bojda vmešal tudi Everton. Toda tekmec Topničarjev v Premier League svetlolasega napadalca noče odkupiti, pač pa si ga zgolj sposoditi.

Everton že nekaj časa slovi kot klub, ki nerad zapravlja veliko denarja za okrepitve. Tudi zaradi tega, ker ga pač nima veliko, zato ima precej raje nogometaše, ki pridejo kot posojeni. Seveda pa se ob tem poraja vprašanje, če bi v Londonu pristali na takšen scenarij, saj verjetno ni dvoma, da bi ga precej raje prodali. Za 23-letnega Bendtnerja naj bi se potegovala tudi Bayern in Stuttgart, da je njegovo slovo od štadiona Emirates neizogibno, pa konec koncev priča tudi dejstvo, da napadalec s soigralci ni odpotoval na turnejo po Aziji.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE