Damjan Tratnik   27. november 2010
Everton je opcija

Beckham, samo pokliči

Trener Evertona David Moyes angleškemu zvezdniku Davidu Beckhamu ponuja možnost igranja v Premier League. Beckham mora le dvigniti telefon in ga poklicati.
SORODNE NOVICE
Liverpool bo Grujića poslal na...
16.1.2018 | Evropske lige
Conte: Sanchez? Mislim, da ne
16.1.2018 | Evropske lige
Shaw za povratek hvali Mourinh...
16.1.2018 | Evropske lige
Prestop Sancheza odvisen od Ar...
16.1.2018 | Evropske lige
Walcott pred vrati Evertona
16.1.2018 | Evropske lige
Mourinho: Imamo možnosti za Sa...
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je že pred meseci dejal, da po koncu sezone v ligi MLS, le-te je že končana, ne bo odšel na posojo v Evropo, usoda Davida Beckhama še vedno ni povsem dorečena. Če bo Anglež resnično vztrajal pri svoji odločitvi, bomo šele videli, kajti ni skrivnost, da bi medijsko razvpitega nogometaša radi videli pri marsikaterem klubu. Denimo pri Evertonu. Trener slednjega David Moyes je nekdanjemu nogometašu Reala iz Madrida in Manchester Uniteda pripravljen ponuditi mesto v svojem moštvu.

"Upam, da me bo poklical. Samo poklicati me mora, ali pa Phila Nevilla," je dejal Moyes in dodal: "Pogledati bi morali, kako bi šlo v smislu financ. Če bi prišel do mene in mi rekel, da želi igrati, bi moram potem jaz našega predsednika vprašati, če bi šlo tako, da bi prodajali njegove drese."

Beckham je v tem trenutku v Avstraliji, kjer bo s svojim Los Angeles Galaxyjem igral z Newcastle Jetsi, nato pa bo odletel v Zürich, kjer bo pomagal pri promociji angleške kampanje za organizacijo svetovnega prvenstva leta 2018.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE