Uredništvo    16. avgust 2013
Denis Petrić v Franciji zamenjal delodajalca

Iz Istresa v Troyes

V Sloveniji rojeni Denis Petrić je v Franciji zamenjal delodajalca. Vratar s slovensko-srbskim potnim listom se je poslovil od Istresa, v prihodnje bo igral za Troyes.
SORODNE NOVICE
Gus Poyet se vrača v Evropo
21.1.2018 | Evropske lige
PSG: Neymar odpadel za Lyon
21.1.2018 | Evropske lige
Ligue 1: Krhinu polčas ob pora...
20.1.2018 | Evropske lige
Mancini: Takoj bi prevzel PSG
19.1.2018 | Evropske lige
V Neymarjevi pogodbi s PSG ni ...
18.1.2018 | Evropske lige
Igralci PSG uživajo v zlati kl...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: splet)
Troyes, ki je letos izpadel iz Ligue 1, ima novega vratarja, na štadion Stade de l'Aube se je preselil v Ljubljani rojeni Denis Petrić. Nekdanji član mladih selekcij Slovenije si že nekaj časa kruh služi v Franciji, v rodni domovini pa je poznan predvsem kot tisti čuvaj mreže, ki je dal na reprezentančni ravni prednost Srbiji, državi svojih staršev. Za Srbijo kasneje ni igral nikdar, tudi v slovensko izbrano vrsto ga nihče več ni klical. Medtem si je Petrić zgradil povsem solidno kariero v Franciji - najprej je bil član Auxerra, nato je kot posojen branil za Cassis Carnoux, od leta 2010 dalje je bil prvi vratar Istresa.

Kot so sporočili iz vrst Troyesa, je 25-letnik z njimi podpisal štiriletno pogodbo. Petrić je na začetku tedna sicer še sedel na klopi Istresa, ko je ta izgubil na gostovanju pri Brestu, sedaj je že član Troyesa, kjer se bo za mesto med vratnicama boril predvsem s 24-letnim Matthieuom Dreyerjem.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE