Uredništvo    19. november 2015
Nova aretacija nič takšnega, trdi Zoran Mamić

Zdravko Mamić ima devet življenj

Tudi tokratna preselitev za rešetke ne bo zamajala temeljev zagrebškega Dinama, je prepričan trener Zoran Mamić. Tekma s Slavenom Belupom znova povsem v senci.
SORODNE NOVICE
Uradno: Lazarević v Jagielloni...
19.1.2018 | Mednarodni nogomet
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Zoran Mamić se je kljub novim družinskim težavam, njegovemu bratu in prvemu možu zagrebškega Dinama Zdravko Mamiću so spet odvzeli prostost, nenapovedano pojavil na novinarski konferenci pred naslednjo ligaško preizkušnjo.

Zagrebčani, ki jim je Mamić starejši pred vnovičnim priprtjem "prepovedal" poraze do konca sezone, se bodo pomerili s Slavenom Belupom, Mamić mlajši pa je pred vprašanji o dogodkih izven zelenice priznal, da v lovu na Rijeko in Matjaža Keka modri ne smejo več grešiti.

"Imamo situacijo, v kateri smo mi tisti, ki moramo loviti zmage in Rijeko. Nimamo več pravice do enega napačnega koraka. Šele danes bomo na treningu imeli vse reprezentante. Takrat se bo videli, kdo vse je pripravljen in kdo bo konkuriral za tekmo v Koprivnici," je povedal Mamić, ki bo vnovič računal tudi na "upornika" Anteja Ćorića, ki je bil finančno kaznovan (bojda z 10.000 evri) za samovoljno novinarsko konferenco, na kateri je javno povedal, da želi iz kluba.

Nato so prišla vprašanja in odgovori na zadnje dogodke v povezavi z zloglasnim izvršnim predsednikom Dinama, ki je na začetku sezone skupaj z bratom že preživel skoraj en mesec na hladnem, prvo ekipo pa so vodili pomočniki nekdanjega vezista.

"Ne morem reči, da nam to ne kvari miru, vsekakor to ni normalna situacija. Na žalost ali na srečo, kakorkoli želite, smo takšno situacijo že imeli na začetku sezone, le vloge so bile malce obrnjene," je priznal Zoran Mamić.

"To je življenje, obdobje, skozi katerega moramo. To nima zveze s pravom ali pravico, to je izključno politično motivirano. Proti nikomur še niso podali nikakršne ovadbe, če pa bo do njih prišlo, potem sem gotov, da bomo dokazali nedolžnost. Priznam pa, da situacija ni ugodna.

"Nisem govoril z Zdravkom, sva se pa včeraj videla v klubu. Ravno takrat, ko so preiskovali njegovo pisarno. A saj poznate Zdravka. Veste, kakšen je ... Zdravko je najtrdnejši in najnevarnejši takrat, ko je najtežje. Kot mačka z devetimi življenji. Ne morem verjeti, da ga še niste 'prebrali'. Če ga hočete zaje**ti, potem ga morate hvaliti. Samo tako ga boste lahko pretentali. Kaj bo našel USKOK? Veliki nič! Toda vse je jasno - ti ljudje so morali opraviti svojo proceduro. Oni so dobili nalog, ki ga je bilo potrebno izvršiti, to moramo spoštovati vsi." 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 20.11.2015, 11:48 Prijavi komentar
Bogi, bogi. Kera krivica. Prevec je pošten ta Mamić kartel in zaradi tega ga hočjo barabe uničit. Mamić za predsednika, to bi bila najbolj transparentna nogometna zveza na svetu. Najbolj.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE