Uredništvo    26. marec 2014
Zvonimir Boban o vpletanju v zagrebški Dinamo

Zame in za Mamića ni prostora

Zvonimir Boban se je odzval na provokacijo Zdravka Mamića, ki legendi očita zarotništvo. Boban mu odgovarja, da zanj in za Mamića skupaj v hrvaškem nogometu ni prostora.
SORODNE NOVICE
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
"Lopov in pravi lopov, homoseksualci mi pravijo homoseksualec, nekateri pa mi pravijo, da sem zarotnik. Tako to je v naši lepi mali zabiti državi, v kateri živimo in jo imamo vseeno radi. Hvala vsem, ki nam omogočajo to norost. Takšno norost, ki si je normalna država ne bi smela privoščiti," je dejal Zvonimir Boban, ki se je oglasil, potem ko ga je Zdravko Mamić označil za zarotnika, ki naj bi podpihoval Dinamove igralske legende, ki želijo Mamića izriniti iz kluba. 

Boban, ki je danes strokovni komentator na italijanski televiziji, je bil, ko je govoril za Jutarnji list, precej sarkastičen. "Odrasel sem na imotskem kamnu in zagrebškem asfaltu. Žal mi je, da mi pravi uličar pravi, da nisem pogumen in da sem celo zarotniški. On (Mamić, op.p.) bo ostal moj idol, pravi junak naše dobe, res se me ne rabi bati," je šaljivo dejal Boban, ki razume Biščana, Šimića, Šokoto in Marića, ki želijo demokratične volitve vodstva Dinama: "Njihova ideja je plemenita, vodi jih ljubezen do kluba. Ti fantje, tako kot večina ljudi, želijo demokratične premike v Dinamu. Jasno je, da sem frustriran, ker ne morem delati v hrvaškem nogometu. Na žalost, v njem prostora za mojega idola in zame ni."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Dinho8O 26.3.2014, 18:40 Prijavi komentar
Opa...slabo prebral. Hvala, haso.
mujo 26.3.2014, 16:50 Prijavi komentar
nekomu drugemu, bi to lepše razložil, tebi sem pa moral tako arogantno, ker ko prebiram tvoje komentarje niso nič boljši, kot je bil ta moj...upam pa da veš kaj pomeni sploh sarkazem, pa lep pozdrav
mujo 26.3.2014, 16:49 Prijavi komentar
dinho80 a si nepismen? ali še nisi slišal za sarkazem, idol je bilo mišljeno sarkastično ... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao
Dinho8O 26.3.2014, 16:19 Prijavi komentar
Če ti pa je mamič idol, pol pa veš, da v glavi nimaš vse pošlihtano. Itak pa je boban vedno samo glasen in kritičen do vsega kar je dobro in kar ni dobro, naredi pa itak nič. Je pa res, da je opletanje jezika dobro unovčil na sky sport.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE