Damjan Tratnik   22. november 2011
Dinamo bo nocoj gostoval pri velikem Realu

Vsaj sanje so dovoljene

Krunoslav Jurčić priznava, da se bo njegov Dinamo tokrat pomeril z najboljšim klubom na svetu, kljub temu pa pred tekmo z Realom odkrito govori vsaj o eni osvojeni točki.
SORODNE NOVICE
Unai Emery: Bolje z Realom zda...
11.12.2017 | Evropski pokali
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: Real s PSG, Barc...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: danes ob 12.00 ž...
11.12.2017 | Evropski pokali
Dani Olmo želi postati Hrvat
9.12.2017 | Evropske lige
Marcos Tavares, prava legenda
7.12.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Dinamo doslej v Ligi prvakov ni osvojil še niti ene točke, še najbližje pa ji je bil brez dvoma na domači tekmi proti Realu, ki ga je dodobra namučil. A kljub temu (nesrečno) izgubil. Zagrebčane nocoj čaka še povratna tekma proti kraljevemu klubu, čeprav stanje na štadionu Maksimir ni rožnato, pa pri Dinamu kljub temu sanjajo. O velikem presenečenju, vsaj točki, morda še čem več. Čeprav se zdi, da je realnost nekje povsem drugje...

"Čaka nas tekma proti najboljšemu klubu na svetu, toda tukaj smo, ker želimo spoštovati naš dres. Vemo, da bo težko, toda pričakujemo našo prvo točko v Ligi prvakov," brez dlake na jeziku pred tekmo na štadionu Santiago Bernabeu pravi Krunoslav Jurčić in dodaja: "Imamo kopico odličnih nogometašev, ki so igrali že na ogromno pomembnih tekmah, na velikih štadionih. Mislim, da z igranjem na madridskem štadionu ne bodo imeli težav. Dejstvo je sicer, da ne bomo igrali napadalno in da verjetno tudi ne bomo zabili veliko golov. A naredili bomo vse in vsekakor bili pozorni na rezultat. Na prvi tekmi smo imeli nemalo priložnosti za zadetek, verjamem pa, da nam bo sreča tokrat bolj naklonjena."

Dinamo je konec tedna brez težav v gosteh s 3:0 premagal Split, pred gostovanjem v Španiji pa ni brez težav. Zagotovo ne bo igral veteran Josip Šimunić, vprašljiva sta še prvi vratar Ivan Kelava in nadarjeni Šime Vrsaljko. Zagotovo ne bo tudi prvega zvezdnika Sammirja, ki je suspendiran.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE