Uredništvo    21. maj 2013
Bo Eduardo znova zaigral za Dinamo?

Vrnil bi se iz ljubezni

Zdravko Mamić navijačem Dinama obljublja Eduarda, s katerim je moral celo na sodišče. Brazilec pa odgovarja, da bi v Zagreb prišel le iz ljubezni do kluba.
SORODNE NOVICE
Dani Olmo želi postati Hrvat
9.12.2017 | Evropske lige
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Evropske lige
Dinamo zanesljivo na poti prot...
19.11.2017 | Evropske lige
Skavt: Dani Olmo
10.11.2017 | Evropske lige
Watford hoče Dinamovega vratar...
8.11.2017 | Evropske lige
Stojanoviću se obeta konkurenc...
4.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zdravko Mamić Eduarda da Silve ne more preboleti. Pripeljal ga je iz Brazilije, mu omogočil, da je postal odličen nogometaš in ga prodal v Arsenal. Potem sta se njuni poti ločili, Brazilec Mamiću namreč ni želel plačati več kot milijon evrov, kolikor naj bi jih Mamić vložil vanj. Vse je kazalo na to, da sta se Mamić in Eduardo sprla za vse večne čase, nato pa je Mamić udaril z novico, da bi si Brazilca želel pripeljati v Dinamo kot okrepitev za Ligo prvakov. Eduarda je pripravljen drago plačati, pripravljen naj bi mu bil ponuditi celo t.i. bianco pogodbo, torej prazno pogodbo.

Napadalec Šahtarja iz Donjecka je priznal, da mu je Dinamo poslal ponudbo, vendar pravi, da ga denar ne zanima. Če bi se že vrnil v Zagreb, bi se iz ljubezni do kluba. "Nisem presenečen. Vsi vedo, da ljubim Dinamo. Moj odnos do kluba nima nobene zveze z denarjem. Ko sem igral za Dinamo, sem bil med najslabše plačanimi nogometaši," pravi Eduardo, ki ga na Šahtar pogodba veže še za eno sezono. Kako bo v prihodnje, pa seveda še ne more vedeti, povratek v Dinamo ni povsem izključen. Ker je njegova žena Hrvatica, namerava Brazilec po koncu kariere namreč živeti na Hrvaškem, morda pa se bo vrnil že prej. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE