Anže Zajič   1. november 2013
Sammirju poleti poteče pogodba z Dinamom

Se bo vrnil v Brazilijo?

Sammirju pogodba z Dinamom poteče ob koncu sezone. Zoran Mamić verjame, da bo podaljšal sodelovanje, čeprav priznava, da ima igralec ponudbo iz Brazilije.
SORODNE NOVICE
Dani Olmo želi postati Hrvat
9.12.2017 | Evropske lige
Sporočilo Torcide: zveri naj v...
26.11.2017 | Evropske lige
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Evropske lige
Dinamo zanesljivo na poti prot...
19.11.2017 | Evropske lige
Skavt: Dani Olmo
10.11.2017 | Evropske lige
Watford hoče Dinamovega vratar...
8.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zdelo se je, da bo eden tistih nogometašev, ki jih bo Zdravko Mamić prodal za astronomski znesek, toda vse bolj se zdi, da ne bo nič od tega. Sammir že res že nekaj časa sodi med najboljše nogometaše na Hrvaškem, toda to ni dovolj, da bi ga Dinamu uspelo prodati kakšnemu od uglednih evropskih klubov. Razlogov za to je več, eden tudi vse prej kot športno življenje nogometaša iz Brazilije, ki ima tudi hrvaški potni list. Sammirjeva prihodnost bo sicer v kratkem spet predmet pogovorov, saj zvezdniku Zagrebčanov pogodba poteče po koncu sezone.

"Nove pogodbe še ni podpisal, toda rekel, bi da obstajajo večje možnosti za to, da jo bo, kot da je ne bo," je prepričan Zoran Mamić, športni direktor kluba in v tem trenutku tudi začasni trener, ter dodaja: "Na mizi ima sicer ponudbo brazilskega kluba in če bo slednji spoštoval to, kar so se dogovorili, potem se bo vrnil domov. Kljub vsemu sem v pogovorih z njim dobil občutek, da je bližje obstanku v Zagrebu." 26-letni Sammir za Dinamo igra že od leta 2007 dalje, v tem času je odigral 260 tekem in zabil 64 golov. Oktobra lani je debitiral tudi v dresu hrvaške reprezentance, za katero je doslej odigral štiri tekme, toda tudi to mu ni pomagalo, do sanjskega prestopa v eno od močnejših evropskih lig.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE