Uredništvo    19. januar 2017
Povratek Brazilca v Zagreb

Sammir spet na Maksimiru

Po treh letih se v tabor Dinama vrača Sammir, ki je bil v zadnjih tednih prost igralec. Z Brazilcem bodo modri bolj optimistično lovili zaostanek za Kekovo Rijeko.
SORODNE NOVICE
Igor Tudor zapušča Galatasaray
18.12.2017 | Mednarodni nogomet
Kaka je naznanil slovo od nogo...
17.12.2017 | Mednarodni nogomet
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Potem ko zagrebškemu Dinamo v povratek ni uspelo prepričati enega najboljših strelcev v zgodovini kluba, Eduarda da Silve, se na Maksimir vrača še en Brazilec, ki je v majici modrih pustil velik vtis. 29-letni Sammir, ki je kar sedem let branil barve Dinama, je znova član Dinama.

Leta 2014 je Sammir iz hrvaške prestolnice odšel v Španijo, kjer je okrepil Getafe, pozneje pa se preselil na Kitajsko. Po potekli pogodbi na Daljnem vzhodu se je odločil vrniti v staro jato: "Čutim veliko veselje in ponos, ker bom spet nosil majico Dinama. Tu sem preživel najlepše trenutke kariere in veselim se izzivov, ki so pred nami."

Zadovoljstvo s prestopom je izrazil tudi bolgarski trener hrvaških prvakov Ivajlo Petev"Srečen sem s prihodom Sammirja, ki bo moštvu s svojo kakovostjo dodal novo dimenzijo. Zdaj ima tri leta več izkušenj in vesel sem ga v svoji ekipi."

Dinamo je sicer v včerajšnji prijateljski tekmi v Rovinju premagal ekipo kranjskega Triglava s 4:1

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE