Uredništvo    10. november 2013
Brazilec je dokončno oplel

Sammir nikoli več za Dinamo

Športni direktor Dinama iz Zagreba Zoran Mamić je zatrdil, da naturalizirani Brazilec Sammir zaradi neprofesionalnega odnosa nikoli več ne bo zaigral za zagrebški klub.
SORODNE NOVICE
Dani Olmo želi postati Hrvat
9.12.2017 | Evropske lige
Sporočilo Torcide: zveri naj v...
26.11.2017 | Evropske lige
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Evropske lige
Dinamo zanesljivo na poti prot...
19.11.2017 | Evropske lige
Skavt: Dani Olmo
10.11.2017 | Evropske lige
Watford hoče Dinamovega vratar...
8.11.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Izvršni podpredsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić je na Brazilca Sammirja polagal velike upe in zanj intenzivno lobiral v ozadju, saj je bil vezist večkrat zamišljen kot naslednji igralec, čigar prestop bi napolnil blagajne največjega hrvaškega kluba. Sammir je bil dvakrat izbran za najboljšega igralca hrvaškega prvenstva, v zadnjih letih pa je poleg strahovitega padca forme v oči bodla tudi njegova neprofesionalnost, saj je Sammir zbral malo morje incidentov, ki so tako ali drugače metali temno luč nad njegov talent. Nogometaš, ki je imel težave z alkoholom, razuzdanim življenjem in pomanjkanjem discipline, bo po šestih letih klavrno sklenil svojo pot v Dinamu, saj je zaradi novih prekrškov športni direktor kluba in začasni v.d trenerja Zoran Mamić najavil, da Sammir za Dinamo nikoli več ne bo zaigral.

"Zaradi izkazovanja nespoštovanja do kluba in soigralcev sem se odločil Sammirja odstraniti od prvega moštva. V prvi ekipi Dinama nikoli več ne bo zaigral,"
je povedal Mamić.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Red Devil 10.11.2013, 18:15 Prijavi komentar
Lahko gre v Maribor, teh nekaj golov bo že zabil,potem pa z Zahotom na pir hehe.Fajiča pa ven:)
Iskra 10.11.2013, 16:33 Prijavi komentar
Tu je verjetno težava tudi v tem da je veliko teh fantov živela v revščini. Potem pa kar naenkrat pride denar in prepoznavnost. Malo jim stopi v glavo, začnejo žurirat in to se najprej začne poznati na igišču in tudi v privat življenju. Tudi Adriano je dober primer tega.
PROM€T€Y 10.11.2013, 12:35 Prijavi komentar
mogoče pa v Braziliji pogrešajo dobro pivo, pa se jim sfuzla ko pridejo do njega..he,he,he..
Dejc82 10.11.2013, 11:28 Prijavi komentar
Jap, s Pokrivačem sta bila stalna gosta kluba "Dobar Zvuk", Ludnice in pivnice Kralja Tomislava, no Nikola je šel k Rijeki in je prišel k pameti, tale pa ima še zmeraj težave s podstreho a ni zanimivo, da je to pri Brazilcih že kar sindrom??
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE