Anže Zajič   11. november 2013
Agent Brazilca razočaran nad potezo Dinama

Sammir je šokiran

Agent brazilskega nogometaša s hrvaškim potnim listom Sammirja pravi, da je slednji šokiran nad odločitvijo Dinama, hkrati je še kako besen tudi na medije pri naših južnih sosedih.
SORODNE NOVICE
Dani Olmo želi postati Hrvat
9.12.2017 | Evropske lige
Sporočilo Torcide: zveri naj v...
26.11.2017 | Evropske lige
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Evropske lige
Dinamo zanesljivo na poti prot...
19.11.2017 | Evropske lige
Skavt: Dani Olmo
10.11.2017 | Evropske lige
Watford hoče Dinamovega vratar...
8.11.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Pri hrvaškem velikanu Dinamu so se končno naveličali muh svojega zvezdnika Sammirja, Zagrebčani so sprejeli odločitev, da Brazilec nikdar več ne bo zaigral v modrem dresu. Sammirju pogodba tako ali tako poteče ob koncu sezone, do slovesa je pač prišlo nekaj mesecev prej. Ne glede na vse je nogometašev agent razočaran nad potezo Dinama, hkrati je prepričan, da se je Sammir povsem nepravično znašel na piki hrvaške nogometne javnosti.

"Sammir je šokiran. Ne more verjeti, da se bo na takšen način razšel z Dinamom. Toda ali veste, zakaj so ga spodili? Ker se ni želel vreči v lužo vode! Jasno je, da bi moral dajati še naprej vse od sebe, čeprav se želi vrniti domov, toda moti me, ker se sedaj govori, da je on kriv za to, kar se je zgodilo. To ni resnica. Jezen sem predvsem na medije, ki so iz njega naredili alkoholika. Pišejo, da je v sedmih letih odigral le tri dobre tekme za Dinamo, kar prav tako ni res. Napije se enkrat na tri mesece, nato se iz tega dela spektakel, kot da bi pil vsak dan. V zadnjem času ni popil niti kapljice, govorilo pa se je, kot da je podlež, budala," se je razgovoril menedžer Božo Slišković in pristavil: "Zdravku Mamiću ničesar ne zamerim, pač gleda na interese svojega kluba. Toda če Dinamo ne potrebuje Sammirja, potem naj mu pustijo oditi in to je to. Upam, da se bomo dogovorili."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 11.11.2013, 20:31 Prijavi komentar
tuki zgleda kr fajn debel
SP10 11.11.2013, 12:59 Prijavi komentar
ma dj ne seri mamič te je moru poterat že pred tremi leti...zarad te pijandure so odkantal morales..zdj bo pa vsaj antolič špilal...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE