Uredništvo    24. januar 2013
Bizarna ponudba Jay-Jaya Okoche

Okocha ponudil kar 21 igralcev!

Nekdaj sloviti nogometaš Jay-Jay Okocha je danes agent. In to kakšen! Zoranu Mamiću, športnemu direktorju zagrebškega Dinama, je ponudil kar 21 nogometašev!
SORODNE NOVICE
Kitajski klubi bodo morali vla...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Težje zgrešiti kot zade...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Matavžev osmi gol v sez...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Eriksson: Zanima me reprezenta...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Guerrero "pomotoma" spil kokin...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Jay-Jay Okocha je bil nekdaj odličen nogometaš. Danes je agent. In očitno zelo zagret, saj svoje storitve oziroma kliente ponuja v velikih količinah. Kaj več o tem bi lahko povedali pri zagrebškem Dinamu. Zoran Mamić, športni direktor Dinama, je namreč "na liniji" z Okocho, ki se je svojega posla lotil zelo resno. Nogometaše, ki jih zastopa, ponuja v res velikih količinah. 

Zoran Mamić je tako nedavno prejel ponudbo, v kateri je bilo kar 21 nogometašev! Vsako predlagano ime je Okocha podkrepil še z video posnetkom.

V nogometnem poslu je pač tako, da veliko ljudi veliko obljublja. In pri Dinamu to dobro vedo. Nedavno je hrvaškim prvakom eden od posrednikov ponudil kar Iaga Aspasa, odličnega napadalca Celte iz Viga, ki se spogleduje celo s prebojem v špansko reprezentanco. No, Aspas naj bi bil po zagotovilih agenta ob koncu sezone brez pogodbe in kot takšen bi bil za Dinamo seveda zanimiv. Seveda pa ne drži, da se Aspasu pogodba izteka. Nogometaš, ki bo že letos poleti verjetno prestopil v kakšen večji klub, ima s Celto, Mamić je to preveril, pogodbo podpisano do leta 2016!
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE