Uredništvo    19. september 2016
Večernji list med kandidate za trenerja Dinama uvršča tudi Srečka Katanca

Med kandidati tudi Katanec

Hrvaški časnik Večernji list poroča, da sta za novega trenerja Dinama ta hip aktualna dva kandidata. Eden je tudi Srečko Katanec, ki se še ni odločil, če bo po slovesu Aleksandra Čeferina odšel tudi sam.
SORODNE NOVICE
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs: Kritike so neupravičene
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Kavčič: Iličić lahko da Sloven...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Kdo bo vodil Dinamo? S tem vprašanjem se danes, po katastrofalnem porazu aktualnih hrvaških državnih prvakov na Reki, ukvarjajo hrvaški mediji. Zlatko Kranjčar je Dinamo popeljal v Ligo prvakov, a na trenerski klopi zdržal vsega 87 dni. Včeraj je, potem ko je že sredi tedna visoko izgubil v Lyonu, odstopil. 

Dinamo zdaj išče zamenjavo zanj. Ker so "večni" kandidati Ante Čačić, Krunoslav Jurčić in Branko Ivanković trenutno zaposleni, bodo morali v Zagrebu pokazati nekaj iznajdljivosti. Zdravko Mamić, ki je formalno sicer "le" nekakšen svetovalec kluba, v resnici pa še naprej iz ozadja vleče vse niti, naj bi se nagibal k trenerju Slavena Belupa Željku Kopiću

Je pa hrvaški časnik Večernji list kot drugega kandidata navedel slovenskega selektorja Srečka Katanca. Slednji je pred leti že bil med kandidati za trenerja Dinama. Katanec je v svoji drugi epizodi na klopi Slovenije neuspešen, izgubil je ogromno podpore ter tudi ključnega podpornika Aleksandra Čeferina, ki je medtem postal predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA). Katanec je sicer pred časom dejal, da bi ob morebitnem Čeferinovem odhodu lahko odšel tudi sam. Bi lahko odšel v Dinamo?

Ob tem dodajmo, da je Katanec v svoji trenerski karieri izjemno malo delal v klubskem nogometu, v Gorici in Olympiakosu je namreč delal le kratek čas in brez posebnih uspehov. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 24
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
samo z glavico naprej! 20.9.2016, 01:08 Prijavi komentar
sračković na žalost ni kandidat, ker so pri dinamu seznanjeni s situacijo pri nas. mislim, da je slovenija 2016 z več potenciala a rabimo selektora, ki mu leta pri mladih igralcih ne delajo tezav in seveda še marsikaj, kar manjka katancu. edino takega igralca kot je bil zahovič nima ta generacija. glede spora pa lahko še enkrat odpremo temo za tiste, ki ste bli takrat premladi al pa ste prebirali delo. naj samo spomnim na makedonijo, uae in olimpiakos. ali na njegovo zadnjo sluzbo, ilicica, brecka :-)
D.U.P.A. 19.9.2016, 23:26 Prijavi komentar
To bi bilo legendarno. 3 najboljši hrvaški klubi imajo slovenskega trenerja :D
cleminho 19.9.2016, 21:39 Prijavi komentar
Naj gre, tudi uspeh mu želim, kar je malo verjetno, da bi se lahko zgodilo, ampak reprezentanci želim pa še več uspeha, zato še enkrat: NAJ GRE! :D Glede EP pa SP je pa tako, da je imel takrat Katanec na razpolago ekipo, ki je bila najbol borbena in povezana med sabo (kemija), imeli pa smo tudi Zahovića, ki je še vedno najboljši igralec, ki je do zdaj igral za Slovenijo, to je treba priznat...pa sem Ljubljančan. Problem Zahota pa ni bil v njegovi igri, ampak na žalost v njegovi glavi in egu, ki nas je mogoče stal boljšega rezultata na SP-ju v J. Koreji in na Japonskem...tega pa na žalost ne bomo nikoli vedeli. :(
miha12 19.9.2016, 16:41 Prijavi komentar
jebem vam vse po spisku, da slučajno nebi kdo ga blatil po hrvaškem spletu!!!!!!!
miha12 19.9.2016, 16:41 Prijavi komentar
bog daj da gre v dinamo.
nananananananana 19.9.2016, 15:47 Prijavi komentar
Tako je brez Zahota jokica še teh uspehov nebi mel.
BogNogometa#8 19.9.2016, 15:35 Prijavi komentar
Zahović nas je popeljal na EP in SP.
piksi 19.9.2016, 15:26 Prijavi komentar
Katanec nas je popeljal na popeljal na EP in SP.Takrat sem rekel zame lahko izgubi vse tekme do konca življenja in bo zame še vedno junak,največji junak.Kot je kolega omenil,neprecljivo da bi slovenci vodili 3 največje klube na Hrvaškem.PA TAKO ZVIŠKA GLEDAJO NA NAS.
BogNogometa#8 19.9.2016, 14:57 Prijavi komentar
Če gre bo v roku treh tednov tepen sredi Zagreba. Tam ni izgovorov za poraz, ker imajo enostavno daleč najboljšo ekipo v ligi in za njih je naslov samoumeven.
BM Fan 19.9.2016, 14:05 Prijavi komentar
Ko si prebereš njegov trenerski življenjepis bi se najraje razjokal. Kreganje, neuspehi, kreganje,neuspehi EP. SP. Kreganje, neuspehi, kreganje neuspehi.
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE