Uredništvo    4. november 2012
Se bo Slaven Bilić vrnil domov?

Mamić razmišlja o Biliću

Hrvaški mediji so izbrskali zanimivo dogajanje pri zagrebškem Dinamu. Zdravko Mamić želi za novega trenerja kar Slavena Bilića, ki mu v Rusiji ne gre najbolje.
SORODNE NOVICE
Kaka je naznanil slovo od nogo...
17.12.2017 | Mednarodni nogomet
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Za Slavena Bilića danes prihaja trenutek resnice. Prvenstvena tekma med Lokomotivo in CSKA-jem bo bržkone dala odgovor na vprašanje, če bo Hrvat še naprej vodil moskovsko moštvo. Lokomotiva je na lestvici trenutno šele osma, to pa je precej manj od pričakovanj vodstva kluba, ki želi, da se klub bori za najvišja mesta. V primeru, da Bilić ne bo več dolgo zdržal v Moskvi, pa se mu odpira zanimiva opcija. O njem namreč intenzivno razmišlja Zdravko Mamić, prvi mož zagrebškega Dinama.

Jutarnji list poroča, da je Mamić smrtno resen, ko gre za Slavena Bilića. Slednjemu se obeta popolna avtonomnost pri vodenju moštva. Bilić naj možnosti, da sede na trenersko klop Dinama, ne bi odbil.

Ima pa Mamić v rokavu še enega aduta. To je Nikola Jurčević, nekdanji Bilićev pomočnik pri hrvaški reprezentanci. 

Trenutni trener Dinama Ante Čačić je na prepihu. Uvrstil se je sicer v Ligo prvakov, Dinamo pa je na pravi poti tudi v domačem prvenstvu. Toda izpad iz pokala je poskrbel za veliko vznemirjenje v Zagrebu, ker igre aktualnega hrvaškega državnega prvaka razveseljujejo vse manj ljudi. Prav zato se je v hrvaški javnosti že ustvarilo prepričanje, da Mamić le še čaka na pravi trenutek, da se bo Čačiću lahko zahvalil za sodelovanje. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
stankovic 4.11.2012, 11:36 Prijavi komentar
On bi bil kar pravi za Dinamo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE