Damjan Tratnik   25. marec 2014
Zdravko Mamić spet dviguje prah na Hrvaškem

Kot vitamin C. Slišiš le šššš

Pri Hajduku so Zdravku Mamiću prepovedali vstop na častno tribuno na Poljudu, v Zagrebu so nekdanji nogometaši začeli z bojem proti njemu. On pa odgovarja na svoj način.
SORODNE NOVICE
Dani Olmo želi postati Hrvat
9.12.2017 | Evropske lige
Sporočilo Torcide: zveri naj v...
26.11.2017 | Evropske lige
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Evropske lige
Dinamo zanesljivo na poti prot...
19.11.2017 | Evropske lige
Skavt: Dani Olmo
10.11.2017 | Evropske lige
Watford hoče Dinamovega vratar...
8.11.2017 | Evropske lige
(foto: Nogomania)
Zdravko Mamić je vnovič glavna tema pogovorov na sosednjem Hrvaškem. Začelo se je z njegovim napovedanim odhodom iz Dinama, nadaljevalo s sramotnim obnašanjem na velikem derbiju proti Hajduku, še dodatno zapletlo s tiskovno konferenco nekdanjih nogometašev Dinama in vsaj začasno zaključilo z Mamićevim zasukom glede napovedanega slovesa. Podpredsednik Dinama si je s strani Hajduka "prislužil" prepoved vstopa na tribuno za posebne goste, potem ko je na Poljudu konec tedna s pestmi obračunal z legendo splitskega kluba Ivom Begom. Že pred tem je verbalno žalil Ljuba Pavasovića Viskovića, člana nadzornega odbora Hajduka, in nasploh izzival vse prisotne na štadionu. Ko je kasneje odhajal domov, ga je eden od navijačev Hajduka udaril s pestjo, dogajanje okoli Mamića pa se ni umirilo niti po njegovi vrnitvi v Zagreb.
 
"V Dinamu ni več demokracije. Želimo vrnitev navijačev na tribune, a za to so potrebne spremembe. Želimo demokratične volitve, torej eden član eden glas. Na ta način se bodo lahko navijači odločili, koga želijo na čelu," je z ofenzivo proti Mamiću skupaj s Tomislavom Šokoto, Igorjem Biščanom in Silviom Marićem začel nekdanji kapetan Dinama Dario Šimić ter odločno dodal: "Vsi vemo, kakšne usode so tekom zgodovine doživljali diktatorji!"

Toda pobudniki iniciative Za naš Dinamo so stopili na žulj Mamiću, ta je po njihovi tiskovni konferenci zarohnel v svojems logu: "Nikdar ne bom odšel iz Dinama. Na skupščini sem dejal, da čutim odgovornost po izpadu iz Evrope, a odšel bom le, če bodo za to na legalen način poskrbeli organi kluba oziroma če se uspešno izvede privatizacija kluba. Idejni arhitekt celotne zgodbe o mojem odhodu je sicer Zvonimir Boban, tisti drugi pa imajo možgane kot vitamin C. Ko ga daste v vodo, slišite le šššš. In stopi se."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
PROM€T€Y 25.3.2014, 11:40 Prijavi komentar
Mirko, in sedaj boš ti rekel da onadva nista poštena ????..........he,he,he
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE