Uredništvo    16. marec 2014
Rijeka vse bližje drugem mestu

Dinamo odpihnil Istro

Dinamo iz Zagreba je v 26. krogu hrvaškega prvenstva odčital lekcijo Istri, ki se je z Maksimirja vrnila s kar pol ducata zadetkov. Hajduk zamočil v Osijeku, kjer se je komaj rešil poraza.
SORODNE NOVICE
Kekova Rijeka bo izgubila še d...
17.12.2017 | Evropske lige
Dani Olmo želi postati Hrvat
9.12.2017 | Evropske lige
Sporočilo Torcide: zveri naj v...
26.11.2017 | Evropske lige
Jurčić je dobil delo v Savdski...
20.11.2017 | Evropske lige
Dinamo zanesljivo na poti prot...
19.11.2017 | Evropske lige
Skavt: Dani Olmo
10.11.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Dinamo iz Zagreba bo večni derbi s Hajdukom, ki bo na sporedu prihodnji konec tedna, pričakal s kar desetimi točkami prednosti pred svojimi tradicionalnimi rivali. Zagrebčani so proti Istri pokazali izvrstno predstavo in goste domov poslali s kar šestimi zadetki, za eno višjih zmag sezone pa so poskrbeli Duje Čop in El Arbi Soudani, ki sta zadela po dvakrat, ter Junior Fernandes in novinec Cleyton. Trener gostov, nekdanji hrvaški reprezentant Igor Pamić, je po tekmi priznal, da je bilo njegovo moštvo zrelo za še precej višji poraz.

"Končalo se je s 6:0 in lahko sem zadovoljen. Lahko sem vesel, saj bi lahko bilo tudi 26:0. Vsi bomo morali obiskati psihiatra. Resnično smo nastradali. Zdaj nas čaka Rijeka in k sreči bo pot do tja precej kratka, v 'p.m.'," je na tiskovni konferenci po tekmi blestel Pamić.

Hajduk se je z gostovanja pri predzadnje uvrščenem Osijeku vrnil le s točko, katero mu je tik pred koncem tekme priboril mladi hrvaški reprezentant Antonio Milić. Splitčani so v veliki nevarnosti, da izgubijo drugo mesto na lestvici, saj Rijeka zaostaja le še za točko, kot rečeno pa Hajduk prihodnji konec tedna čaka obračun proti zagrebškemu Dinamu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE