Anže Zajič   11. januar 2013
Bosanci vabilo poslali tudi mlademu Alenu Haliloviću

Debi proti Sloveniji?

Alen Halilović, Sead Kolašinac in Sead Hajrović - to so nogometaši, ki so jim Bosanci poslali vabilo za tekmo s Slovenijo. BiH jih želi "vzeti" Hrvatom, Nemcem in Švicarjem.
SORODNE NOVICE
Milošević ogorčen nad dogajanj...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Independiente osvojil Copa Sud...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Kitajski klubi bodo morali vla...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Težje zgrešiti kot zade...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Matavžev osmi gol v sez...
14.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Prijateljska tekma med Slovenijo ter Bosno in Hercegovino se počasi bliža, blizu je dan, ko bo Srečko Katanec spet debitiral na klopi naše reprezentance. Javnost še kako zanima, koga vse bo Katanec vpoklical, zanimiv pa bo tudi seznam bosanske izbrane vrste. Predsednik tamkajšnje zveze je namreč potrdil, da je selektor Safet Sušić vabilo za tekmo, ki bo v Kopru, poslal tudi Alenu Haliloviću, sila nadarjenemu nogometaši Dinama iz Zagreba, za katerega se borijo tudi Hrvati. Halilović se je rodil na Hrvaškem, tam živi že vso svoje življenje, toda njegove korenine izvirajo iz BiH - za slednjo je kot nogometaš igral tudi njegov oče Sejad.

A vsega 16-letni Halilović ni edini, ki si ga želijo Bosanci "zagotoviti". Vabilo naj bi tako dobili tudi v Nemčiji rojeni 19-letni Sead Kolašinac, branilec Schalkeja, v Švici rojeni 19-letni Sead Hajrović, ki kot posojen s strani Arsenala igra za Barnet, in 20-letni Haris Seferović. Tudi slednji se je rodil v Švici, trenutno je član Fiorentine, kot posojen pa igra za Lecce. Tako Hajrović kot Seferović sta že igrala za mlade reprezentance Švice, Bosanci pa si ju želijo zagotoviti na članski ravni.

"S to gesto želimo mladim nogometašem pokazati, da so jim vrata naše reprezentance na široko odprta," je pojasnil predsednik bosanske zveze Elvedin Begić in pristavil: "Naj pridejo, se spoznajo z dogajanjem in vzdušjem pri nas, se pogovorijo in skratka vidijo, kako in kaj. Tudi če nas bodo zavrnili, nas to ne bo ustavilo v naših namerah - še naprej se bomo trudili, da se bodo vrnili tja, kamor spadajo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 10
Starejši naprej | Novejši naprej
s.s.Lazio 11.1.2013, 14:26 Prijavi komentar
action dodal sem ..... kar pomeni da jih je še :)
mehki 11.1.2013, 13:32 Prijavi komentar
haha ja vijolcni bojevnik strah pa trepet so, bilokje se prikažejo, se nasprotniku že noge tresejo, pa še na gatah imajo rjave črte, daj lepo te prosim no, ko bodo na kakšne argentince al pa špance naleteli jim bodo tak te bosanske ritke sprašli da ne bodo vedeli kje je sarajevo =)
vijolcni_bojevnik 11.1.2013, 13:19 Prijavi komentar
retropil pa ti sploh poznaš igralce BIH? ne da je kvaliteta na njihovi strani, ampak je izrazito na njihovi strani. naš največji dragulj, iličič je pičkin dim proti njihovim igralcem, čeprav me boli ko to napišem.
mehki 11.1.2013, 13:14 Prijavi komentar
actiona hahaha zdaj se pa smešiš, da ni ki begović najboljši vratar lige, kaj ti drkaš na bosančeke ? so dobra ekipa, samo tak kot pa jih ti upevaš pa tud ne pa lp !
action 11.1.2013, 12:33 Prijavi komentar
s.s.Lazio poozabil si še spahića stebra obrambe, pa stevanoviča ki je pred parimi dnevi prestopil v Sevillo :) pa še na Ibiševiča si pozabil ki odlično igra v Stutgartu....in na koncu še najboljši golman angleške lige Asmir Begovoić...Unitd se zanima zanj, ponuja 15 M za njega
s.s.Lazio 11.1.2013, 12:23 Prijavi komentar
bodimo realni in si priznajmo da je ind.kvaliteta na strani bih sigurno,Pjanić,Dzeko,Lulić,Misimović .... in še se jih najde ki igrajo dobro in redno v svojih klubih
retropil 11.1.2013, 12:03 Prijavi komentar
ma ta stojanovič je tolko uničil zdej podobo reprezentance, da nas bo BIH še podcenjevala... individualna kvaliteta pa niti slučajno ni na strani BIH...
Benzema19 11.1.2013, 10:14 Prijavi komentar
Tekma mora bit v stožicah! Že tako jokajo da prodajo premalo kart in ko pride taka tekma jo dajo v Koper!?
vijolcni_bojevnik 11.1.2013, 10:11 Prijavi komentar
kvaliteta nikakor ni na strani bih. ampak samo zato ker bodo igrali z mladimi in rezervami, mi pa s prvo postavo ;)
wazza#10 11.1.2013, 09:39 Prijavi komentar
To reprezentanco čaka lepa prihodnost. Prvi korak pa bo definitivno uvrstititev na svetovno prvenstvo v Braziliji, ki jim letos preprosto ne more uiti iz rok. Ta država si to zasluži. Glede prijateljske s Slovenijo - trenutno je Bih daleč pred nami, če ne bi bilo menjave selektorja bi dejal, da bi zmagali s 3 goli razlike brez večjih težav, tako pa je sedaj faktor Katanec v igri in mislim, da bo kar izenačena tekma, čeprav je kvaliteta na strani Bih. Bo pa super tekma, bo treba dobit karte :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE