Uredništvo    6. november 2015
Bo mladi dragulj izsilil prestop iz Dinama?

Čorić želi iz Dinama

Komaj 18 let ima, pa za njim že norijo veliki klubi. Porto je opcija, ki je že na mizi in mladi Ante Čorić jo želi zgrabiti. Na vrat na nos namreč želi izsiliti prestop.
SORODNE NOVICE
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs: Kritike so neupravičene
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lisice in Kladiva se izogibajo...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Kavčič: Iličić lahko da Sloven...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs potrjen za selektorja Wa...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Najmlajši strelec v zgodovini lige Europa se je zasitil Dinama. Komaj 18-letni ofenzivni vezist Dinama iz Zagreba Ante Čorić je v četrtek presenetil in za Sportske novosti razkril, da si želi kar najhitreje oditi iz Dinama. Čorić je menda silno razočaran, ker na tekmi četrtega kroga Lige prvakov v Pireju ni igral, to pa naj bi bilo v nasprotju z obljubo, ki mu jo je dal prvi človek Dinama Zdravko Mamić. Mladi Čorić je po bratih Mamić zato javno udaril preko omenjenega hrvaškega športnega časnika in razkril, da ima na mizi opcije za odhod v tujino.

Ena najbolj resnih je tista, ki jo ponuja znani sklad Doyen Sports, ki veliko sodeluje predvsem s Portom. Ta kombinacija je v tem trenutku najbolj vroča, Dinamu pa ponuja deset milijonov evrov. Sliši se veliko, toda Zdravko Mamić ima s talentiranim Čorićem še velike načrte, zato bo zanimivo videti, kako se bo vse skupaj razpletlo. Dinamo ima karte močno v svojih rokah, Čorić ima, zadovoljen ali pa ne, z Dinamom podpisano veljavno pogodbo do leta 2020. 

"Vseeno mi je, če bom igral za pionirje. Tu pa ne igram, v Portu bi igral, ponudili so mi vse... Ne vidim se več v Dinamu," je za SN dejal Čorić. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
piksi 7.11.2015, 06:56 Prijavi komentar
Mladi naduvani hrvat,ki misli da je že pol MESSIJA,Včasih v staruh časih si se moral dokazati v svojem klubu in potem oditi v tujino,dečko nima pošlihtano v glavi.
Gigiinjo 6.11.2015, 15:56 Prijavi komentar
ko ti agentiu in fotri glavo mešajo in misliš da moreš vsako tekmo prešpilat pri 18 letih..
RS7 6.11.2015, 15:22 Prijavi komentar
Pametno.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE