Miran Zore   24. avgust 2012
Zdravko Mamić je prepričan:

Čez Maribor kot čez plitek potok

Doslej je bil relativno miren, zdaj pa je Zdravko Mamić vendarle udaril. Prepričan je, da Dinamo v Ljudskem vrtu z Mariborom ne bo imel težav. "Kot bi prečkali plitek potok," napoveduje Mamić.
SORODNE NOVICE
Gigijev dres na posebno mesto
15.12.2017 | Evropski pokali
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Prva liga: Črna jesen za slove...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Po prvi bitki na igrišču, ki je imela za uvod spoštljive besede iz obeh taborov,  je v dvoboju med Dinamom in Mariborom del pozornosti vendarle padel na človeka, ki stojita za obema kluboma. Zlatko Zahovič je ob slovesu od Zagreba Dinamu jasno "zagrozil" z: "Dinamo v Mariboru čaka pravi pekel. Tukaj smo odigrali taktično perfektno, a žal zaradi nekaterih detajlov izgubili. V Ljudskem vrtu bomo še bolj poletni in še bolj kakovnosti. Ne skrbite, imamo recept, kako premagati Dinamo. Ne vedo, kaj jih čaka na povratni tekmi. V tako vroči atmosferi ni možnosti, da se ne bi uvrstili v Ligo prvakov!" 

Seveda pa doslej relativno mirni Zdravko Mamić, javnosti dobro znan po svojih izpadih in celo javnih grožnjah, ni mogel ostati tiho. Danes se je moral oglasiti in to v svojem značilno ostrem tonu. "Obdelal" je seveda Maribor.

"Sinoči sem si ogledal posnetek tekme in bil sem navdušen nad tem, kako močnejši smo. Maribor? 'Pregazili' ga bomo kot plitek potok. Seveda to niti slučajno ne bo lahka tekma. V Ljudskem vrtu nas čaka pekel. Pa saj bodo na stadion spustili še enkrat več ljudi kot jih sprejme," je v malce podcenjevalnem, a zanj značilnem tonu Zahovičevo "igro" sprejel alfa in omega hrvaškega državnega prvaka.

V primeru scenarija, ki si ga pri Dinamu ne upa zamisliti nihče, torej v primeru poraza in izpada, pa se v klubu obetajo velike spremembe: "To bi bil potres, ki bi ga preživeli le najbolj hrabri. Vseeno se ne bojim."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 25
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
NIK2009 28.8.2012, 14:35 Prijavi komentar
BIG TO SO BESEDE MARIBOR MARIBOR KRAJ KER CVETILO VIJOLICE IN MARJETICE
Jonathan 24.8.2012, 23:45 Prijavi komentar
Saj vem, da ste eni navijači Mure, drugi Maribora itd. Ampak neko mero objektivnosti vseeno lahk pokažete. Maribor je na Hrvaškem odigral precej dobro tekmo, upam, da bo v Mariboru še bolje.
Vidićccc 24.8.2012, 21:11 Prijavi komentar
to so ital podplačane tekme!
10zvezdic 24.8.2012, 19:49 Prijavi komentar
Mamič je pozabil da se tudi v plitkem potoku lahko utopiš!!!
BlackWhitePower 24.8.2012, 18:43 Prijavi komentar
Menim in verjamem, da je Maribor absolutno sposoben v torek premagat Dinamo. Težko bo in nervozno ampak Maribor je zmožen. Res upam, da Maribor zmaga in pride v Ligo Prvakov, ker Dinamo res ni tak bav bav kot jih prikazujejo v slovenskih medijah. Če ni bi bilo žal toliko nepotrebnega rešpekta na prvi tekmi bi rezultat ziher ostal bolj v prid Maribora. V torek bo cela vesoljska Slovenija vijolčna!
THE43BRON 24.8.2012, 18:42 Prijavi komentar
ges in podobni, a mi prosim poveš na kateri drogi si, ker očitno res fajn zadane, po mojem še ni v obtoku, oziroma je neznana, vdar pa fajn, a ne? Kaj je te "dinamo" od picikla pokazal, kurac od ovce, po mojem se je šel sammir po tekmi malo zapit, mogoče se mu je še kdo pridružil.... ti mogoče...
ges 24.8.2012, 17:23 Prijavi komentar
Mamić ima kar prav... Maribor na prvi tekmi ni pokazal absolutno ničesar... še Mura je včeraj proti Laziu pokazala dosti boljšo igro, kot jo je Maribor proti Dinamu...
culzija 24.8.2012, 17:09 Prijavi komentar
Ne hvalite dneva pred nočjo...
urkov 24.8.2012, 16:55 Prijavi komentar
Zanimivi komentarji pod člankom, enako kreganje kot pri nas :).
nogofan 24.8.2012, 16:48 Prijavi komentar
Vse to kar počneta Zahovič in Mamić je le to da prilivata bencin na ogenj iz enega preprostega razloga. Zato, da se o tej tekmi piše in na tak način zbujata pozornost. Poglejte, cela Slovenija govori o tem dvoboju. Torej efekt vseeno je. Nekateri so proti, nekateri so za Maribor. Kakorkoli, pa tudi tisti ki so proti na nek način spremljajo dogajanje. Nikakor pa ne razumem kako lahko nekdo, ki je Slovenec v tem primeru navija za Dinamo. To je pa sramotno. Sam sem navijač Maribora, ampak če bi Olimpija igrala proti Dinamu, bi tudi za njih stiskal pesti. Slovenec sem in na to sem ponosen!!!!
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE