Uredništvo    16. september 2016
Senegalec je hudo nastradal v prometni nesreči

Souare nastradal v prometni nesreči

Trener angleškega Crystal Palaca Alan Pardew je razkril, da branilca Papeja Souareja, ki je bil udeležen v hudi prometni nesreči, čaka kar pol leta prisilnega počitka.
SORODNE NOVICE
Liverpool bo Grujića poslal na...
16.1.2018 | Evropske lige
Conte: Sanchez? Mislim, da ne
16.1.2018 | Evropske lige
Shaw za povratek hvali Mourinh...
16.1.2018 | Evropske lige
Prestop Sancheza odvisen od Ar...
16.1.2018 | Evropske lige
Walcott pred vrati Evertona
16.1.2018 | Evropske lige
Mourinho: Imamo možnosti za Sa...
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: SPS)
Pred dnevi smo poročali o prometni nesreči na londonski hitri cesti M4, v katero je bil vpletel bočni branilec Crystal Palaca Pape Souare. Šestindvajsetletni nogometaš, ki je v nesreči povsem razbil svojega mercedesa, je bil nemudoma prepeljan v bolnišnico, v prometni nesreči pa je staknil poškodbe, zaradi katerih kot vse kaže v letošnji sezoni ne bo več igral veliko nogometa. Trener moštva Alan Pardew je namreč razkril, da si je Souare v nesreči zlomil stegnenico.

"Pape ne preživlja najlepših časov, vendar mu vsi skušamo dajati čimveč podpore. Radi ga imamo in komaj čakamo, da se vrne. Predvidevam, da ga ne bo štiri ali pet mesecev. Morda celo šest. Mislim, da ni bojazni, da se ne bi vrnil. Zlomil si je stegnenico in to je poškodba, ki se jo da zaceliti,
"  je povedal Pardew, in zraven razkril, da je imel Senegalec "veliko sreče", da pri poškodbi ni utrpel poškodb, ob katerih bi bilo njegove nogometne kariere konec.

"Bil je vpleten v grozno nesrečo. Smo veliko dolžniki londonske bolnišnice in kirurgov, ki so mu pomagali."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
float like a butterfly sting like a bee 16.9.2016, 20:45 Prijavi komentar
Nastradal v prometni nesreci....veste kdaj se uporabi ta izraz ob nezgodah,nogomania?? Naceloma me vasi naslovi ne zanimajo ampak tak naslov pa res ni potreben..lp
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE