Uredništvo    24. december 2016
Sam Allardyce je znova nogometno rehabilitiran

Prvi mesec je bil grozen

Novopečeni trener Crystal Palaca Sam Allardyce je priznal, da je v prvem mesecu po odhodu z angleške nogometne zveze preživljal najbolj črne trenutke svoje trenerske kariere.
SORODNE NOVICE
Slimani bo verjetno moral zapu...
18.1.2018 | Evropske lige
Wenger: Sanchez je pred vrati ...
18.1.2018 | Evropske lige
Liverpool je Grujića posodil v...
17.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Walcott je Evertonov
17.1.2018 | Evropske lige
General Otamendi bo še dolgo p...
17.1.2018 | Evropske lige
Newcastle ostaja v primežu Mik...
17.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Povratek Sama Allardyceja v trenerske vode je v teh dneh osrednja novica v angleških nogometnih vodah. Imenovanje "Big Sama" na mesto trenerja prvoligaša Crystal Palaca je neizbežno povezano z dogodki izpred nekaj mesecev, ko se je Allardyce ujel na limanice novinarjev pod krinko, ki so Allardyca posneli pri dajanju kočljivih komentarjev in nasvetov, kako se pri kupovanju igralcev izogniti težavam, ki jih prinaša tretjeosebno lastništvo.

Škandal je bil tako odmeven, da Allardyceju ni ostalo drugega, kot da po zgolj 67 dneh odstopil s položaja, po katerem je hrepenel celotno trenersko kariero. Prah se je vmes malce polegel, Allardyce pa priznava, da sta mu afera in njene posledice prišle do živega.

"Prve štiri tedne bi lahko označil kot najbolj črne trenutke moje trenerske kariere. Začetna reakcija je bila milo rečeno histerična. Govorim o sebi, o moji ženi in družini...Vsi smo se morali soočiti s to težavo. Tudi moji otroci in vnuki so imeli težave. Na koncu čas teče naprej, te neprijetnosti premagaš in živiš naprej. Nova služba v Palacu je dokaz, da sem obrnil nov list," je povedal Allardyce.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
lpoolfan91 25.12.2016, 13:19 Prijavi komentar
Anglijo je vodil na eni tekmi, potem pa odstopil zaradi škadala. Ni mi jasno, kako lahko potem še dobi službo, če ima že tako zmanjšan ugled? Sploh pa sem presenečen že ob novici, da bo prevzel angleško reprezentanco. Je dober trener, sploh ko se gre za ekipe, ki se borijo za obstanek, to je pa tudi vse.
pejo2310 24.12.2016, 23:16 Prijavi komentar
on nebi smel biti blizu nogometa...fuj fuj
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE