Uredništvo    9. december 2016
Mihailo Ristić je na izhodnih vratih Crvene zvezde

Zvezda prodaja tudi Ristića

Aleksandar Katai je poleti odšel v španski Alaves, Crvena zvezda pa bo očitno tudi januarja izgubila pomembnega nogometaša. Mihailo Ristić je blizu Sportinga.
SORODNE NOVICE
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Od letos je Mihailo Ristić član srbske reprezentance, za katero je že debitiral, potem ko je pokazal dobre igre v ekipi srbskega prvaka Crvene zvezde. Pri enaindvajsetih ta vezist, ki igra tudi kot bočni nogometaš, počasi že razmišlja o koraku naprej v svoji karieri, ki se v članski ekipi Zvezde sicer odvija že od leta 2013. 

Ristić tudi že ima konkretne ponudbe. Zvezda je že zavrnila ponudbo izraelskega velikana Maccabija iz Tel Aviva, zdaj pa se nanjo obrača veliko uglednejši klub. Dva milijona evrov je za tega srbskega nogometaša namreč pripravljen plačati portugalski velikan Sporting iz Lizbone, poročajo Večernje novosti. 

Crvena zvezda, ki v srbskem prvenstvu vodi, bo tako v nekaj mesecih verjetno izgubila kar dva pomembna nogometaša. Že poleti, po odigrani Evropi, je klub namreč zapustil dotlej najboljši nogometaš Aleksandar Katai, ki svojo kariero nadaljuje pri španskem Alavesu

Na izhodnih vratih Zvezde je sicer tudi Portugalec Hugo Vieira
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE