Uredništvo    26. junij 2013
Prijateljska tekma

Zvezda premagala Krko

Slaviša Stojanović je tekmo gledal s tribun, Crvena zvezda pa je v mešani postavi na prijateljskem obračunu v Novem mestu z 1:0 premagala Krko.
SORODNE NOVICE
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
V Novem mestu je danes popoldne gostovala beograjske Crvena zvezda, ki se sicer nahaja na pripravah v Termah Čatež. Beograjčani so s seboj pripeljali tudi svojega novega trenerja Slavišo Stojanovića, ki pa za zdaj šele spoznava ekipo in zbira prve vtise, zato tudi še ni vodil treninga, tekmo pa si je ogledal s tribune. Moštvo Crvene zvezde je zato vodil pomočnik Bratislav Živković, na nasprotni strani pa je stal strateg Krke Borivoje Lučić. Oba trenerja sta na igrišče poslala mešani zasedbi, zato je bila igra spremenljiva s priložnostmi na obeh straneh. Nekaj več so si jih pripravili gostje iz Beograda, odločilni zadetek na tekmi (1:0) pa je v 64. minuti dosegel 18-letni Stefan Mihajlović, sicer sin bolj znanega nekdanjega nogometaša Radmila Mihajlovića. 

Slaviša Stojanović je, kot rečeno, tekmo spremljal s tribune, Živković pa je veliko menjal, tako da je nekdanji slovenski selektor na delu videl kar nekaj igralcev. Beograjčani so v Slovenijo pripeljali ogromno mladih igralcev, mladincev, kadetov z namero, da bi jih Stojanović spoznal in ocenil njihove zmožnosti. Najboljši med njimi lahko pod vodstvom Stojanovića računajo tudi na kakšno priložnost. Podobno je tudi z Lučićem in Krko. Krkaši so danes preizkusili kar nekaj nogometašev, s katerimi pa se, kot je po tekmi pojasnil športni direktor Sašo Udovič, klub še dogovarja, zato pretirano velike pozornosti potencialnim okrepitvam v Novem mestu še ne želijo dati. Lučić je bil s prikazanim na Portovalu sicer zadovoljen, poudaril pa je, da je Krka še vedno v procesu formiranja ekipe, zato prikazano še ni tisto, kar od svojih varovancev pričakuje v 1. SNL. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
legenda 27.6.2013, 12:42 Prijavi komentar
Tolčejo koga? Lani je zvezda z zvezdniško zasedbo doživela tako tolčenje v sloveniji, da se še zdaj držijo za glavo.
doktor 26.6.2013, 23:03 Prijavi komentar
to je pripravljalna tekma.. igralci zvezde so si prišli noge pretegnit
jankoslav 26.6.2013, 22:37 Prijavi komentar
srbski in hrvaški klubi so lahko v razpadu ampak naše boge klube pa še vedno tolčejo brez večjih težav.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE