Uredništvo    11. avgust 2013
Slaviša Stojanović poražen

Zvezda poražena v Ivanjici

Crvena zvezda bije bitko s Srbsko nogometno zvezo (FSS) in Partizanom. Na igrišču pa ji ne gre po načrtih, po Černomorcu jo je premagal še Javor Ivanjica. Pečnik zadel.
SORODNE NOVICE
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Precej poguma je bilo potrebnega, da se je Slaviša Stojanović odločil sprejeti ponudbo Crvene zvezde. Ljubljančan je vodenje ekipe namreč prevzel v enem najtežjih trenutkov v zgodovini kluba. Crvena zvezda še naprej sestavlja ekipo, nekateri igralci so že odšli, nekateri morda še bodo, vseskozi pa prihajajo tudi novi. Jasno je torej, da ekipa, ki je sestavljena glede na omejene finančne zmožnosti kluba, ni uigrana. To se pozna na rezultatih. Po izpadu iz kvalifikacij za uvrstitev v ligo Europa, kjer je bil boljši ukrajinski Črnomorec, je Crvena zvezda zdaj klonila še v srbskem prvenstvu.

Javor iz Ivanjice je Beograjčane namreč premagal s 4:2. Nejc Pečnik je igral do 85. minute, v prvem polčasu pa je tudi dosegel zadetek (za 2:2). Slaviša Stojanović po tekmi ni skrival razočaranja, svojim varovancem je očital predvsem neodgovorno igro. 

Crvena zvezda po novem tudi bije bitko s Srbsko nogometno zvezo (FSS) in njenim predsednikom Tomislavom Karadžićem, za katerega rdeče-beli pravijo, da v njihovih očeh ni več predsednik. Ogenj je zanetilo slabo sojenje na tekmi med Partizanom (4:3) in Novim Pazarjem, Zvezdaši pa so prepričani, da je Karadžić pretesno povezan s Partizanom, zato ga pozivajo k odstopu. 

Neuspeh Crvene zvezde v prvem krogu srbskega prvenstva je slaba napoved za nadaljevanje sezone. Prevlada Partizana se utegne, če pri evropskem prvaku iz leta 1991 ne bodo kmalu zaigrali bolje, nadaljevati. No, do konca sezone in za tovrstne ocene pa je vendarle še daleč oziroma prezgodaj. 

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
VictoriaMünchen 12.8.2013, 01:19 Prijavi komentar
Nejc Pečnik - Fuzball Bog!!!
alfonso 11.8.2013, 23:41 Prijavi komentar
Ma kva vi polnovinarji na nog. bluzte ,vsi Srbi z Jankovičem na čelu so mu prpravlal teren v Srbiji. Ti pa govoriš o pogumu, njegov domet treniranje Bele kr. ali Ivančne g.
Red-Devil 11.8.2013, 23:27 Prijavi komentar
Zvezda naj se raje ukvarja s tem, da nimajo za burek že par let.. Sisajte kurac cigani.. Titula bit če opet crno-bela!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE