Uredništvo    7. februar 2014
Dejan Kelhar že trenira z Zvezdaši

Zvezda ima kvaliteto

Dejan Kelhar je spoznal svoje nove soigralce in začel s treningi pri Crveni zvezdi. Njegova pričakovanja so visoka, prepričan je namreč, da Zvezda nedvomno ima kvaliteto za naslov srbskega prvaka.
SORODNE NOVICE
Eriksson: Zanima me reprezenta...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Guerrero "pomotoma" spil kokin...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Uradno: Edwinu Cardoni pet tek...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Dejan Kelhar je že v pogonu. Slovenski reprezentančni branilec se je po podpisu pogodbe s Crveno zvezdo že priključil treningom, ki jih v Sloveniji vodi Zvezdin trener Slaviša Stojanović. Kelhar je bil v Zvezdo pripeljan, da zapolni vrzeli v centralni obrambi. "Nikoli doslej nisem imel težav z vklapljanjem v ekipo, mislim, da jih tudi tokrat ne bom imel. Saj vendarle govorimo isti jezik. Prihajam pripravljen. V decembru sem končal v Azerbajdžanu, a sem bil še tri dni nazaj na pripravah z Gabalo," pravi Kelhar. 

"Največ lahko ponudim na položaju centralnega branilca. Levo ali desno, ni pomembno. Lahko pa igram tudi na boku, recimo na desni strani," dodaja. 

Pri rdeče-belih bo združil moči s svojim nekdanjim soigralcem Nejcem Pečnikom: "Poznam ga že več kot deset let. Vesel sem, da se je tako dobro znašel v Crveni zvezdi. Prednost je zagotovo tudi ta, da poznam trenerja Slavišo Stojanovića. Trudil se bom izpolnjevati njegove napotke."

Crvena zvezda se v letošnji sezoni znova bori za naslov srbskega državnega prvaka. Kelhar je glede tega vprašanja optimist: "Sem optimist in vem, kaj se pričakuje od nas. Želim se hitro vklopiti in pomagati ekipi. Ni dvoma, da kvaliteto imamo. Mislim, da upravičeno gojimo visoka pričakovanja."

Crvena zvezda Dejana Kelharja še ni uradno registrirala. Da bi to lahko storila, mora najprej poplačati izvršbo v višini 750.000 evrov
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
piksi 7.2.2014, 16:12 Prijavi komentar
CZ je samo še ime,trenutno je največji klub na področju bivše juge Maribor.CZ,Hajduk in ostali so zadolžini do vratu.Tudi sam še ne morem povsem dojeti,da je MB prehitel nekoč velikane JUGO nogometa.
JCV21 7.2.2014, 15:46 Prijavi komentar
A Zvezda ima Slavišo... ;D
zasebesebirgajte 7.2.2014, 11:12 Prijavi komentar
besiktas jas mislim da tu nebo nič zanimivega, partizan ima sedaj 100x boljšo ekipo od zvezde
besiktas-cara-sandzak@turkiye femily 7.2.2014, 10:26 Prijavi komentar
kvaliteto ma zvezda letos bo zanimiu tek za naslov upam da bo su naslov u humsko
CFC. 7.2.2014, 10:20 Prijavi komentar
Sedaj je nedvomni v ekipi manj kvalitete kot preden je prisel. Mimogrede, prav ta je za*ebal na norveskem slaviso pa si ga se kar vlaci s seboj. Zanimivo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE