Zoran Milićev   25. april 2011
Robert Prosinečki bo pri Crveni zvezdi dobil novo pogodbo

Žutemu dvakrat več

Vodstvo Crvene zvezde je več kot zadovoljno z delom Roberta Prosinečkega. Beograjčani hrvaškemu strokovnjaku ponujajo novo in tudi finančno precej boljšo pogodbo.
SORODNE NOVICE
Crvena zvezda: Veliko smo inve...
9.12.2017 | Evropske lige
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda molila za zmago ...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Večna dobro pripravljena na Ev...
19.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Crvena zvezda je na velikonočno soboto že res izgubila veliki beograjski derbi proti Partizanu (že 140. po vrsti), toda to ne pomeni, da se bo moral Robert Prosinečki kaj kmalu posloviti od rdeče-belih. Ravno nasprotno. Na štadionu Marakana so več kot zadovoljni z delom strokovnjaka iz Hrvaške, ki se je pred nekaj meseci lotil šele svoje prve samostojne trenerske vloge v karieri, kljub temu pa mu gre pri delu zelo dobro od nog. Crvena zvezda morda v tej sezoni že res ne bo prekinila zmagovitega niza mestnega rivala in tudi v polfinalu pokala je morala priznati premoč prav Partizanu, toda v upravi nekdanjega evropskega klubskega prvaka so prepričani, da je Veliki Žuti prava izbira za njihov klub.

In o tem priča tudi podatek, da je Prosinečki tik pred podpisom nove pogodbe. Crvena zvezda želi nekdanjega vrhunskega nogometaša, ki je igral tako za Real iz Madrida kot tudi Barcelono, nase vezati vsaj do leta 2015, temu primerno pa je visoka tudi ponudba, ki jo je Prosinečki dobil v teh dneh. Mediji v Srbiji pišejo, da Prosinečki v tem trenutku dobi 12.000 evrov mesečno, če bo pristal na podaljšanje sodelovanja, pa se bo njegova plača kar podvojila. Vodstvo beograjskega kluba mu menda ponuja večletno sodelovanje, po katerem bi najprej mesečno prejel 24.000 evrov, kasneje pa bi se osnovna plača še povišala. Vse to seveda v želji, da bi Hrvat še dolgo ostal pri Zvezdi, ki dejansko pod njegovim vodstvom igra precej bolje in tudi precej bolj atraktivno kot pred tem.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
footballfan 4.5.2011, 10:14 Prijavi komentar
zvezda je život... nick je pa chelseaFC
chelseaFC 26.4.2011, 01:32 Prijavi komentar
zvezda je život
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE