Uredništvo    25. oktober 2016
Slaviša Stojanović koketira z Zvezdo

Vrnil bi se v Crveno zvezdo

Trenutno brezposelni Slaviša Stojanović je v intervjuju za eno od srbskih televizij priznal, da bi se bil pripravljen nekoč vrniti na Marakano.
SORODNE NOVICE
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
MLS Cup prvič v zgodovini v Ka...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Po Crveni zvezdi je Slaviša Stojanović opravljal dve trenerski službi. Obe je končal predčasno. Najprej je vodil belgijski Leirse, potem pa je služboval še na Kitajskem, kjer je vodil Changchun. Trenutno je, potem ko je bil v igri za prevzem Olimpije, prost. V intervjuju za eno od srbskih televizij pa je nekdanji slovenski selektor priznal, da bi ga povratek v Crveno zvezdo, s katero je v sezoni 2013/2014 osvojil naslov srbskega državnega prvaka, zanimal.

"Zagotovo! Smatram, da so mi vrata v klub odprta in da si jih sam nisem zaprl. Veliko ljudi bi rad spet videl in z njimi tudi znova delal. Bomo videli, zgodaj je še za to," je dejal Stojanović, ki je Zvezdo zapustil po osvojenem naslovu prvaka. Kot pravi sam, se je to zgodilo zato, ker je "ostalo odprtih preprosto preveč vprašanj". 

Crveno zvezdo trenutno sicer uspešno vodi Črnogorec Miodrag Božović, ki se je v trenerskem poslu uveljavil v Rusiji, v minuli sezoni pa je prepričljivo osvojil naslov srbskega državnega prvaka. V zvezi z Božovićem, ki ima pogodbo z Zvezdo podpisano do leta 2018, so se v zadnjem obdobju začele pojavljati špekulacije, ki pravijo, da bi lahko odšel, saj ima ponudbe s Kitajske. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE