Uredništvo    21. marec 2013
Ricardo Sa Pinto je dobro seznanjem s stanjem v Crveni zvezdi

Ve, v kaj se podaja

Ricardo Sa Pinto je bil uradno predstavljen kot novi trener Crvene zvezde. Trdi, da ve, v kaj se podaja. Portugalec bo osredotočen na pripravo ekipe za prihodnjo sezono.
SORODNE NOVICE
Eriksson: Zanima me reprezenta...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Guerrero "pomotoma" spil kokin...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Uradno: Edwinu Cardoni pet tek...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Pri beograjski Crveni zvezdi niso izgubljali ravno pretirano veliko časa. Takoj, ko so se poslovili oz zdaj že nekdanjega trenerja Aleksandra Jankovića, ki se je denar, ki mu ga dolguje Zvezda, odločil nameniti mlajšim selekcijam kluba, so imenovali novega trenerja. Kot smo že poročali, je novi trener Crvene zvezde postal nekdanji portugalski reprezentant in nekdanji trener Sportinga Ricardo Sa Pinto

Sa Pinto je, še preden je bil javnosti uradno predstavljen kot novi trener rdeče-belih, že opravil prvi trening s svojim novim moštvom. Igralci so po večini nesrečni in nezadovoljni. Ne samo, da jim na igrišču ne gre, tudi plače zamujajo, zato bo novemu trenerju pri Zvezdi vse prej kot lahko. Toda na to je, trdi, pripravljen.

"S sprejemom sem zelo zadovoljen. Všeč mi je, kar sem videl doslej in tudi tisto, kar sem videl na treningu. Morda je bilo naključje, morda pa tudi ne. Svojo kariero sem začel ravno leta 1991 (ko je Zvezda postala evropski prvak, op.p.), moj trener pa je bil Zoran Filipović, nekdanji nogometaš Crvene zvezde," je dejal Sa Pinto in dodal, da je v Beograd prišel zmagovat: "V moji naravi je, da zmagujem. Želim zmagovati z lepo igro, če pa ne gre, pa je na koncu vendarle najbolj pomembna zmaga. Najraje igram v sistemu 4-3-3, vendar se bom prilagodil, če bo treba in pač delal s tistim, kar bom imel na razpolago."

Sa Pinta ne bo plačevala Crvena zvezda, ki denarja preprosto nima. Za Portugalčevo plačo bo poskrbel skrivnostni sponzor. Sa Pinto naj bi na leto zaslužil 200.000 evrov. Zanimivo, njegov pomočnik pa le tri tisočake. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE