Uredništvo    4. december 2013
Crvena zvezda in Partizan izpadla iz pokalnega tekmovanja

V polfinalu brez "večitih"

Crvena zvezda in Partizan sta družno sklenila z nastopi v srbskem pokalu. Zvezdo je v gosteh s 3:1 premagala Vojvodina, Partizan pa je padel pri Spartaku iz Subotice.
SORODNE NOVICE
Crvena zvezda: Veliko smo inve...
9.12.2017 | Evropske lige
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropske lige
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropske lige
Skavt: Danilo Pantić
1.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda molila za zmago ...
1.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Crvena zvezda in Partizan se bosta v preostanku letošnje sezone lahko v popolnosti osredotočila na predstave v domačem prvenstvu. Oba beograjska velikana sta namreč klavrno končala svojo pot v srbskem pokalu, ki se je za oba končala v četrtfinalu. Crvena zvezda je pred svojimi navijači z 1:3 klonila proti Vojvodini, ki je tako že četrtič zapored stadion Marakana zapustila neporažena. Enako zaušnico je prejel tudi Partizan, ki je v gosteh z 0:2 klonil proti Spartaku iz Subotice in prav tako zaključil pokalno tekmovanje.

V polfinale sta se poleg Vojvodine in Spartaka uvrstila še OFK iz Beograda in branilec naslova Jagodina.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Dadojc 4.12.2013, 19:59 Prijavi komentar
Hvala Bogu! Ni mi jasno kako so lahko na vodilnih položajih, ker to kar prikazujete oba "velikana" letos je OBUP! Srčno upam, da nihče od dvojca letos ne osvoji naslova, ker si tega apsolutno ne zaslužijo! Če zmaga nekdo izmed beograjskih dvojčkov bodo eni ali drugi spet sanjali kako so močni, kako dobro delajo (prvi zato ker bodo nadaljevali svoj niz, drugi pa zato ker so prekinili ta dolg niz), potem pa bo sledil avgust, prve evropske tekme in hladna prha od raznih polamaterjev iz vzhodnih lig (ki so za srbsko trenutno Las Vegas). P.S. to pišem kot veliki navijač Zvezde.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE