Anže Zajič   15. april 2014
Slaviša Stojanović se s težavami Crvene zvezde na obremenjuje

V mislih le lovorika

Zaradi takšnih in drugačnih grehov Crveni zvezdi grozi prepoved igranja v Evropi, toda trener beograjskega kluba Slaviša Stojanović o tem niti malo ne razmišlja.
SORODNE NOVICE
Crvena zvezda: Veliko smo inve...
9.12.2017 | Evropske lige
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda molila za zmago ...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
Večna dobro pripravljena na Ev...
19.11.2017 | Evropske lige
(foto: www.crvenazvezdafk.com)
Tudi če se bo Crvena zvezda letos prebila v Evropo, ni rečeno, da bo tam tudi zaigrala. Evropska nogometna zveza (UEFA) je sporočila, da je neodvisna revizijska preiskava v prostorih kluba iz Beograda, ki vodi na lestvici državnega prvenstva Srbije, razkrila kar nekaj nepravilnosti oziroma dolgov do svojih zaposlenih in nekdanjih zaposlenih, zaradi tega je povsem možno, da bodo rdeče-beli ostali brez evropske licence. Toda Slaviša Stojanović, strokovnjak iz Slovenije, se v tem trenutku s tem niti malo ne obremenjuje.
 
"Ne razmišljam o tem, to ni moje delo. To se ne tiče nikogar iz ekipe, niti nismo mi tisti, ki lahko karkoli spremenimo. Ne jaz ne nihče od mojih igralcev ni imel nič pri tem, nismo mi krivci, če ta sploh obstaja. Vse, kar moramo mi storiti, je vezano z igriščem. Narediti moramo vse, da bomo osvojili naslov prvaka. Kaj bo sledilo po tem, pa ni več naša stvar. Mi imamo v tem trenutku samo en cilj - naslov prvaka," je poudaril nekdanji trener Domžal in Celja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE