Zoran Milićev   25. april 2011
Robert Prosinečki izgubil na beograjskem derbiju

Upanje umira zadnje

Čeprav je Crvena zvezda izgubila veliki beograjski derbi proti Partizanu, trener rdeče-belih Robert Prosinečki še ni povsem obupal v boju za naslov srbskega prvaka.
SORODNE NOVICE
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda: Veliko smo inve...
9.12.2017 | Evropske lige
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda molila za zmago ...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
(foto: Danijel Matijaško)
Minuli konec tedna sta se v državnem prvenstvu Srbije pomerila velika rivala Partizan in Crvena zvezda, črno-beli pa so z zmago z 1:0 naredili velik korak proti novemu naslovu prvaka. Številni so prepričani, da Partizan priigrane prednosti ne bo zapravil, čeprav je res, da šest krogov pred koncem znaša vsega tri točke. In prav zaradi tega trener Crvene zvezde Robert Prosinečki še ni povsem obupal.

"Kako razmišljam po prespani noči? Čutim določeno praznino, predvsem pa mi je žal, da v drugem polčasu nismo odigrali tako, kot smo želeli in kot brez dvoma znamo. Toda kar se je zgodilo, se je, na nas pa je, da pozabimo na to in se osredotočimo na prihodnost," je misli strnil strokovnjak s Hrvaške, ki je na Marakano prišel na začetku leta, in dodal: "Izgubili smo derbi, čeprav prvenstvo še ni povsem odločeno, pa smo si s porazom brez dvoma poslabšali naše možnosti. Upam, da na igralcih to ne bo pustilo prevelikega pečata, kar lahko še rečem, pa je to, da upanje umira zadnje. In dokler ga bomo imeli, bomo verjeli, da lahko spremenimo potek dogodkov."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE