Uredništvo    4. julij 2013
Miloš Ninković je uresničil svoje otroške sanje

Stojanović dobil še Ninkovića

Crvena zvezda sestavlja ekipo za novo sezono. Najnovejša in hkrati tudi najbolj zveneča okrepitev Slaviše Stojanovića je Miloš Ninković.
SORODNE NOVICE
Kaka je naznanil slovo od nogo...
17.12.2017 | Mednarodni nogomet
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Beograjska Crvena zvezda bo po Nenadu Milijašu, nekdanjem srbskem reprezentantu in nekdanjem nogometašu angleškega Wolverhamptona, zdaj v svojih vrstah imela še eno zvenečo ime reprezentančnega kova. V klubu so se namreč dogovorili z Milošem Ninkovićem, 28-letnim vezistom, ki je zadnjih devet let igral za Dinamo iz Kijeva. Ninković je svojo kariero začel pri beograjskem Čukaričkem, a ne skriva, da je že od majhnih nog navijač Crvene zvezde, zaradi katere je pri osemindvajsetih sprejel odločitev, da se odreče tujini in bogati pogodbi. Evian, pri katerem je nazadnje igral kot posojen igralec Dinama, ga je želel v svojem moštvu, toda bitko je dobil rdeče-beli dres. Ob Evianu ga je želel tudi Villarreal, neznani kitajski klub pa mu je za eno sezono menda ponujal celo 1,5 milijona ameriških dolarjev. 

Slaviša Stojanović je z njim dobil veliko okrepitev za prihajajočo sezono. Od Ninkovića se pričakuje, da bo nosil večji del odgovornosti v igri Crvene zvezde. "Miloš Ninković bo velika okrepitev za Crveno zvezdo. Gre za izkušenega igralca, ki lahko s svojim znanjem pomaga našim mlajšim nogometašem," je prepričan predsednik kluba Dragan Džajić. Ninković bo podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še eno leto. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Red-Devil 4.7.2013, 19:20 Prijavi komentar
viribusunitis usrala se bo Zvezda kot zadnja leta.. Titula je CRNO BELA!!
viribusunitis 4.7.2013, 15:47 Prijavi komentar
Ninkovič, Milijaš, Pečnik... Bravo Slave... Dobro delo opravljaš v tem prestopnem roku... Če bo še tako uspešno vodil klub čez sezono bo Crvena Zvezda pred Partizanom...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE