Uredništvo    15. maj 2015
Bi se Slaviša Stojanović lahko vrnil v Beograd?

So spet klicali Stojanovića?

Crvena zvezda bo poleti spet menjala trenerja. Nenada Lalatovića bi po pisanju srbskih medijev lahko zamenjal kar njegov predhodnik - Slaviša Stojanović.
SORODNE NOVICE
Kavčič: Iličić lahko da Sloven...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs potrjen za selektorja Wa...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Giggs bo postal selektor Wales...
15.1.2018 | Mednarodni nogomet
Kaos ob prihodu Arde Turana
14.1.2018 | Mednarodni nogomet
Spartak šokiral z rasistično o...
13.1.2018 | Mednarodni nogomet
Zvezda se je okrepila v Olympi...
13.1.2018 | Evropske lige
(foto: SPS)
Slaviša Stojanović je na klopi Crvene zvezde preživel mučno sezono, a jo končal z osvojenim naslovom srbskega državnega prvaka, s katerim je razbil večletno vladavino Partizana. Slednji je v sredo Zvezdi spet odzvel naslov, pri rdeče-belih pa že iščejo trenerja za novo sezono. Kdo bi to lahko bil, še ni znano. 

Je pa v igri menda znova Stojanović, ki je trenutno brez trenerskega dela, potem ko je pred meseci končal kratko avanturo na klopi belgijskega prvoligaša Lierseja. Vmes se je za zdaj neuspešno boril za denar, ki mu ga dolguje beograjski klub. V zadnjem obdobju naj bi bili stiki med Stojanovićem in Beograjčani, ki se nekaj časa niso odzvali na njegove pozive k poplačilu zaostalih obveznosti, znova boljši. 

Da bi Stojanović znova sedel na klop Crvene zvezde, je kljub pisanju srbskih medijev v resnici malo verjetno. Že res, da je Ljubljančan trenutno brez dela, vendar je medtem že večkrat priznal, da mu je sezona v Srbiji pobrala veliko moči. V prvi vrsti zato, ker je bil zaradi izjemno slabe finančne situacije pri Crveni zvezdi prisiljen v sprejemanje kompromisov in improvizacijo. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
grobarimb 15.5.2015, 13:33 Prijavi komentar
haha bravo BM Fan
BM Fan 15.5.2015, 11:12 Prijavi komentar
Jaz bi šou če bi bil na njegovem mestu...jih bi tožo zraven pa še vodo :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE