Damjan Tratnik   9. julij 2013
Napadalec Crvene zvezde prestopil v Nemčijo

Slave ostal brez Mudrinskega

Ognjen Mudrinski, ki je bil v minuli sezoni prvi strelec Crvene zvezde, se je poslovil od Beograjčanov. Kariero bo nadaljeval v Nemčiji, podpisal je za Greuther Fürth.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Bayern v gosteh pr...
16.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
Lewandowski že med najboljšimi...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Slovenski strokovnjak Slaviša Stojanović je pri Crveni zvezdi ostal brez najboljšega strelca svojega kluba v minuli sezoni. Od Beograjčanov se je med turnejo v Švici poslovil Ognjen Mudrinski, strelec enajstih golov v tekmovalnem letu 2012/13. 21-letnik je sicer v drugem delu pretekle sezone izgubil mesto v udarni enajsterici, s tedanjim trenerjem Ricardom Sa Pintom se ni najbolje razumel. Čeprav je sedaj vajeti prevzel Stojanović, je Mudrinski kljub temu odšel, in sicer v Nemčijo.

Napadalec je podpisal triletno pogodbo z Greuther Fürthom, kjer se je pridružil rojaku Nikoli Đurđiću in tudi nekdanjemu slovenskemu reprezentantu Goranu Šukalu. Srbski mediji poročajo, da je prestop vreden 800.000 evrov, od tega bo 35 odstotkov dobila Jagodina, od koder je Mudrinski lani tudi prestopil na Marakano. Mudrinski je sicer v svoji karieri igral tudi za Vojvodino, Hajduk iz Kule in Novi Sad. "Zabil sem 11 golov, nekateri so bili za klub pomembni, kljub temu se ne počutim izpolnjenega. Menim pač, da bi lahko Zvezdi dal še več. Upam, da bodo moji soigralci v novi sezoni osvojili naslov prvaka, ki ga bomo nato maja skupaj proslavili na Marakani," je ob slovesu dejal Mudrinski, ki je v dresu Crvene zvezde debitiral na spektakularen način: s hat-trickom.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE