Zoran Milićev   20. januar 2011
Začel je zmagoslavno

Prosinečki do prve zmage

Robert Prosinečki je debitiral na klopi Crvene zvezde. Prijateljsko tekmo proti Zeti je spremljalo kar 3.500 gledalcev, ki je videlo zmago rdeče-belih iz Beograda.
SORODNE NOVICE
Zvezda se je okrepila v Olympi...
13.1.2018 | Evropske lige
Crvena zvezda se bo pritožila ...
7.1.2018 | Evropske lige
Zvezda zaradi Ratka Mladića br...
6.1.2018 | Evropske lige
Zvezda ne more plačati 1,7 mil...
24.12.2017 | Evropske lige
Šporar za Rijeko predrag, kaj ...
23.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Danijel Matijaško)
V Golubovcih se je zbralo kar 3.500 ljudi, ki so si na lastne oči ogledali prijateljsko tekmo domače Zete in beograjske Crvene zvezde. Rdeče-beli iz Beograda so odigrali svojo prvo prijateljsko tekmo na pripravah v Črni gori in jo tudi dobili z rezultatom 2:0. Novi trener Robert Prosinečki, ki je Zvezdo prevzel po koncu prvega dela letošnje sezone, je tako končno le debitiral na klopi rdeče-belih.

"Za nami je deset dni priprav, včeraj smo imeli dva treninga, zato vem, da so igralci utrujeni. Vseeno so se borili, trudili so se odigrati čim bolje. Zadovoljen sem, ker so izpolnili določene cilje, zdaj lahko mirno nadaljujemo z delom, kajti vse to je zgolj del priprav. Ambient na stadionu je bil sijajen, vesel sem, da je prišlo toliko ljudi," je dejal Prosinečki, ki bo s Crveno zvezdo kmalu odpotoval v Turčijo, kjer bo opravil drugi del priprav. Tam naj bi se beograjski klub pomeril tudi s Koprom.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE