Damjan Tratnik   6. november 2012
Zvezda je Prosinečkemu še vedno dolžna

Prosinečki bo izterjal svoj denar

Crvena zvezda Robertu Prosinečkemu še vedno dolguje precej denarja. Šlo naj bi za 200.000 evrov, Prosinečki pa bo moral denar morda celo izterjati.
SORODNE NOVICE
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
MLS Cup prvič v zgodovini v Ka...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Vodstvo Crvene zvezde Roberta Prosinečkega kar naprej pušča na suhem. Prosinečki je danes trener v turškem prvenstvu, vodi Kayserispor, denarja, ki mu ga dolguje srbski velikan, pa še vedno ni dobil. Zvezda mu dolguje 200.000 evrov in ker nič ne kaže na to, da bo kaj kmalu dobil svoj denar, Prosinečki razmišlja o tožbi.

"Nisem še vložil tožbe, me pa vodstvo Zvezde sili k temu s svojim neodgovornim obnašanjem. Čez nekaj dni se bom verjetno obrnil na UEFA," je za Sportski žurnal povedal Prosinečki. 

"Vem, da ima Zvezda težave, ampak niso mi ponudili niti enega zagotovila, da bodo izplačali dolgovano. Moj odvetnik jih je klical najmanj desetkrat, pa se ni nihče oglasil," je še razkril Prosinečki in dodal: "Ljudje me bodo morda zasovražili, ker zahtevam svoje. To je normalna stvar po vsem svetu, le pri nas ni. Zvezdo imam rad, takšnega odnosa pa si nisem zaslužil. Rad jo imam bolj od ljudi, ki jo vodijo in vem, da me bodo po vsem tem želeli očrniti."

Iz Zvezde pa medtem sporočajo, da so se z odvetnikom Roberta Prosinečkega slišali in ga zaprosili za potrpljenje. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE