Zoran Milićev   15. december 2010
Srečko Katanec o Robertu Prosinečkem

Prihod Prosinečkega je pozitiven

Srečko Katanec je prepričan, da je prihod Roberta Prosinečkega na klop Crvene zvezde pozitiven za razvoj nogometa v regiji. "Čestitam mu," pravi Katanec.
SORODNE NOVICE
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda: Veliko smo inve...
9.12.2017 | Evropske lige
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda molila za zmago ...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Prihod Roberta Prosinečkega na klop beograjske Crvene zvezde so doslej pohvalili številni nekdanji nogometaš rdeče-belih, trenerji in ugledni funkcionarji. Svoje mnenje v zvezi s tem pa je dal tudi nekdanji selektor slovenskega reprezentance Srečko Katanec, selektor Združenih Arabskih Emiratov. Sam za Zvezdo ni nikoli igral, bil je namreč član mestnega tekmeca Partizana.

"Prosinečki je kot nogometaš v Crveni zvezdi pustil velik pečat in če se je odločil priti v Beograd in se preizkusiti v trenerskem poslu, mu čestitam. Robi ni le legenda Crvene zvezde, pustil je namreč pečat v vseh klubih, za katere je igral. Resnica je, da se loteva novega izziva, pri katerem bo za uspeh poleg požrtvovalnega dela potrebno tudi to, da se mu bo vse poklopilo na igrišču in izven njega. Prepričan sem, da se bo znal boriti, v nasprotnem primeru se tega ne bi lotil," je dejal Katanec, ki se trenutno nahaja v Dubaju.

Katanec meni, da prihod Prosinečkega v Crveno zvezdo pomeni dvig kakovosti nogometa v regiji: "Moderni nogomet se naglo razvija in če bomo želeli napredovati, bomo morali biti funkcionalni. Za našo regijo je dobro, da je Prosinečki prišel v Crveno zvezdo, s tem se namreč odpira novo poglavje in rušijo stare ovire. Če smo normalni, bomo njegov prihod razumeli tako, če nismo normalni, potem to ne bo šlo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Ibrakadabra 16.12.2010, 19:20 Prijavi komentar
katanec, kje si pa ti samovšečneš, če nebi mel zahojeviča, bi bil ti veš kje, še gorice nebi mogo trenirat;)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE