Uredništvo    24. januar 2013
Dragan Džajić je udaril podpredsednika Crvene zvezde

Pri Zvezdi je spet burno

Zadolžena Crvena zvezda bo morda kmalu ostala brez predsednika. Dragan Džajić se je namreč sporekel s podpredsednikom kluba, ga udaril in nato ponudil svoj odstop.
SORODNE NOVICE
Igor Tudor zapušča Galatasaray
18.12.2017 | Mednarodni nogomet
Kaka je naznanil slovo od nogo...
17.12.2017 | Mednarodni nogomet
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Beograjski Crveni zvezdi, ki se bori z milijonskim dolgom, grozi, da bo ostala brez predsednika. Karizmatični Dragan Džajić, eden najboljših nogometašev Zvezde vseh časov, je namreč ponudil svoj odstop. To se je zgodilo po sporu s podpredsednikom kluba Nebojšo Čovićem, čeprav uradne potrditve fizičnega "stika" med omenjenima srbski mediji niso dobili. Kakorkoli že, nekaj se je zagotovo zgodilo, kajti tega ne skrivajo niti Džajićevi sodelavci, ki pa se zdaj bojijo, da bodo ostali brez predsednika. Džajić je po incidentu namreč ponudil svoj odstop. Zadeva s tem seveda ni končana. V klubu bodo Džajića skušali prepričati v razmislek.

Kot pa da težav v Crveni zvezdi še ne bi bilo dovolj, je "bomba" počila tudi na pripravah v Turčiji. Trener je namreč domov poslal črnogorskega branilca Milana Jovanovića, ki si je privoščil popivanje. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
pepe 24.1.2013, 22:25 Prijavi komentar
yyyeb - zakaj. Če bi poznal zgodovino Zvezde bi vedel da so njeni navijači Cigani. Šele Arkan jim je to nekje konec 80 spemenil imel v delije. Meni se delije ni nikdar prav prijelo mi je še vedno ljubše cigani, pa verjami da je to moj prvi klub za katerega sem navijal
gerrard 24.1.2013, 12:47 Prijavi komentar
Ciganska posla
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE