Uredništvo    10. julij 2013
Slaviša Stojanović o Nejcu Pečniku

Pečnik potrebuje tekme

Slaviša Stojanović, ki uigrava moštvo Crvene zvezde za začetek sezone, Nejca Pečnika vidi kot pomembno okrepitev, ki trenutno potrebuje predvsem tekme.
SORODNE NOVICE
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović še vedno ni sestavil moštva, na katerega bo računal v novi sezoni. Rdeče-beli izgubljajo in pridobivajo igralce, med tistimi, ki so v klub prišli v zadnjem obdobju pa je tudi slovenski reprezentant Nejc Pečnik. Slednji ima za seboj sezono, v kateri se pri Sheffield Wednesdayu ni naigral, zato je tudi sprejel ponudbo finančno ne preveč dobro stoječe Zvezde, pri kateri ga bo treniral omenjeni Stojanović. Slednji nanj resno računa, upa pa, da bo Pečnik kar najhitreje pripravljen prevzeti svoj del odgovornosti na igrišču. 

"Pečnik potrebuje predvsem tekme. Upam, da ga bomo pravočasno pripravili. Nejc je polivalenten nogometaš, ki lahko igra na več igralnih položajih. Trenutno ga preizkušamo na zunanjih položajih, v kombinaciji s Kasalico, ne vem pa, če bo tam igral tudi v prihodnje," je pojasnil Stojanović, ki je s Pečnikom sodeloval tudi že v Celju
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE