Uredništvo    13. marec 2015
Nejc Pečnik od Zvezde še vedno ni dobil zasluženega denarja

Pečnik bo iztožil svoj denar

Nejc Pečnik, ki trenutno igra za japonskega drugoligaša JEF United, je čakal na dolgovani denar Crvene zvezde, zdaj pa bo stopil v akcijo in od beograjskega kluba denar izterjal po pravni poti.
SORODNE NOVICE
Uradno: Lazarević v Jagielloni...
19.1.2018 | Mednarodni nogomet
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Slovenski reprezentant Nejc Pečnik se je s Crveno zvezdo dogovoril, da mu bo beograjski klub dolgovani denar (Pečnik je za Zvezdo igral leto in pol) izplačal do 15. februarja. To se seveda ni zgodilo. Obrnil se je na sindikat profesionalnih nogometašev, ki ga v Srbiji vodi nekdanji nogometaš Mirko Poledica. 

"Tožbo proti Crveni zvezdi bomo vložili v roku nekaj dni. Pečnik je bil pripravljen podaljšati rok, a ga je zmotilo to, da se mu v zvezi s tem ni oglasil nihče iz kluba. Nejc je bil v Srbiji tujec, a se je obnašal izjemno korektno," je za Mozzart sport dejal Poledica. 

Od Crvene zvezde je dolgovani denar preko sodne terjal tudi Slaviša Stojanović, ki je Pečnika v Beogradu treniral v njegovi prvi sezoni in postal tudi srbski državni prvak. Zanimivo, tudi v njegovem primeru je bila glavna težava komunikacijski šum s strani kluba.

Pečnik je pred nekaj meseci Crveno zvezdo zapustil, preselil pa se je na Japonsko, kjer igra za drugoligaša JEF United
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE