Miran Zore   27. junij 2013
Nejc Pečnik se spogleduje s Crveno zvezdo

Pečnik: Zvezda me zanima

Nejc Pečnik se je pogovarjal s Slavišo Stojanovićem o morebitnem prihodu v Crveno zvezdo. Konkretnih premikov v smeri prestopa še ni, Pečnik pa želje po igranju na beograjski Marakani ne skriva.
SORODNE NOVICE
Zvezda se je okrepila v Olympi...
13.1.2018 | Evropske lige
Crvena zvezda se bo pritožila ...
7.1.2018 | Evropske lige
Zvezda zaradi Ratka Mladića br...
6.1.2018 | Evropske lige
Zvezda ne more plačati 1,7 mil...
24.12.2017 | Evropske lige
Šporar za Rijeko predrag, kaj ...
23.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Nejc Pečnik bo po Mirnesu Šišiću morda naslednji Slovenec, ki bo oblekel rdeče-beli dres beograjske Crvene zvezde. Slovenski reprezentant je trenutno prost igralec, potem ko pogodbe s Sheffield Wednesdayem ni podaljšal. Ena od možnosti za nadaljevanje njegove kariere je tudi beograjska Crvena zvezda, ki jo je pred dnevi prevzel nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović. Slednji je včerajšnjo prijateljsko tekmo z novomeško Krko spremljal s tribune in tako ocenjeval igralce, ki so se zvrstili na igrišču. Zvezdina odprava v Sloveniji je številčna, v njej so tudi številni kadeti in mladinci, pa tudi igralci, ki prihajajo na preizkušnje. Stojanovićeva naloga je oceniti igralce in izbrati tiste, ki bodo v novi sezoni lahko igrali za ekipo, ki domuje na kultnem stadionu Marakana

Na njem bo morda zaigral tudi Pečnik, ki priznava, da bi ga igranje za Crveno zvezdo zanimalo. "Priznam, Crvena zvezda me zanima. Prvič zaradi trenerja, drugič pa seveda zato, ker gre za Crveno zvezdo, ki je velik klub," je Nogomanii priznal Korošec, ki je s Slavišo Stojanovićem sodeloval pri Celju in potem še v reprezentanci: "Pol leta sva sodelovala v Celju. Žal je bil klub tedaj v slabem stanju, zato nisva mogla pokazati vsega. Pa tudi, ko je bil selektor, sva sodelovala. Imam visoko mnenje o njem. Je izjemen trener. Če bi imel več časa in podpore, bi uspel tudi kot selektor. Gre za odličnega pedagoga, ambicioznega in strokovnega človeka, o njem res lahko govorim samo v superlativih." 

Pečnik je priznal, da se je s Stojanovićem na temo Crvene zvezde pogovarjal, a zaenkrat je ostalo le pri tem. Do morebitnega prestopa v Crveno zvezdo je še daleč: "Težko povem kaj več. Ja, govorila sva, to pa je tudi vse. Ne morem povedati nič več, ker je to to. Konkretnega ni še nič. Želim si, tega ne skrivam. Vem, da ima Crvena zvezda določene težave, toda ženejo me športni motivi. To je velika priložnost zame, ker gre za velik klub. To, da je trener Zvezde Slaviša Stojanović, pa je le še dodaten motiv več."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
dnino1612 27.6.2013, 21:09 Prijavi komentar
samo ne hodi v mb ker se preveč nosiš pečnik!!!sicer pa nvm če bi igral lahko v prvi postavi!!!hitro se bosta vrnila s slavišo!!!!
Firedancer 27.6.2013, 20:08 Prijavi komentar
"dr nogometa"... On in Zdenko (Verdenik)... pa dolgo nobenega :)
balestra92 27.6.2013, 19:07 Prijavi komentar
Pečnik ploskam. Res. Maribor oz. slovenska liga ga ne zanima, a dosti bolj nestabilen klub, kaj šele liga...ja to pa ja. To pa ja. A na Marakani niti za elektriko nimajo (http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/Ekipa/Crvena-zvezda/Novica/Spet-so-ostali-brez-elektrike.aspx) Res ne vem kaj razmišljajo nogometaši. Ni vsa tujina avtomatsko boljša opcija od Slovenije.
broz 27.6.2013, 17:58 Prijavi komentar
jankoslav pa ze pametuje..dr nogometa
jankoslav 27.6.2013, 17:56 Prijavi komentar
Iz zvezde se bo lažje prodal, to je jasno kot beli dan in če ti intel to ni jasno potem nima smisla da ti kdo razlaga. MB ni zvezdi do kolen in ji nikol ne bo, tudi če je 2x zdaj igral LE.
intel 27.6.2013, 17:53 Prijavi komentar
A bejž bejž. Zanima ga, ker je Zvezda velik klub. To, da je nekoč bila prvak Lige prvakov pomeni bore malo v teh časih, še posebej glede na to v kakem stanju in dolgovih je ta klub. Je rekel za en prejšnji intervju, da ga slovenski klubi ne zanimajo in da si ga češ ne morejo privoščit. A Zvezda si ga pa lahko a ne, pa Lige prvakov z Zvezdo ne bo videl še ohoho let, vsaj dokler ne bo Partizan vedno prvak. Naj raje reče, da mu pač trenutno ni nazaj v Slovenijo hodit.
doktor 27.6.2013, 17:47 Prijavi komentar
Pečnik me ni ravno navdušil z njegovimi igrami. Vsekakor bi blo to dobro za slo nogomet, če pripelje kakega slovenca. Upam, da bo slave dolgo časa na klopi zvezde, pa da mu dajo dovolj časa da pokaže iz kakšnega testa je
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE