Uredništvo    8. januar 2015
Josh Parker je že član Crvene zvezde

Parker je naša realnost

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je povedal, da je dosedanji napadalec Domžal Josh Parker najboljša okrepitev, ki si jo v danih okoliščinah lahko privošči beograjski klub.
SORODNE NOVICE
Mandarić prodaja tudi Abassa I...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Bajrić pritiska za odhod v Slo...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Kajtazović je postal mednarodn...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Nekdanji zmaj Ivančić okrepil ...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Fiorentina potrdila prihod Nin...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
Nicholson dvakrat za remi Domž...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Angleški napadalec Josh Parker, sicer reprezentant Antigve in Barbude, svojo pot na prostorih nekdanje Jugoslavije nadaljuje v Srbiji, kjer je danes tudi uradno postal novi član nekoč velike Crvene zvezde. Direktor beograjskega kluba Zvezdan Terzić je ob predstavitvi novih okrepitev med vrsticami priznal, da življenjepis 24-letnega Parkerja ni najbolj impresiven, a kljub temu ocenjuje, da je prihod igralca takšnega kova dandanes realnost beograjskega kluba.

"Poslali smo svoje oglednike, ki so za Parkerja podali pozitivna poročila. Govora je o dobrem nogometašu. Moramo se zavedati, tako mi znotraj kluba kot javnost, da Crvena zvezda ni več v položaju, da bi lahko kupovala igralce, ki s svojo kakovostjo zadovoljujejo nekdanje visoke klubske kriterije. Zvezda je v velikih težavah, zato moramo te kriterije spustiti. Parker je v tem trenutku največ, kar Zvezda glede na svoje finančno stanje sploh lahko pripelje. Rodil se je v Londonu, se izobrazil pri West Hamu, debitiral v angleškem prvenstvu in po spletu okoliščin končal v Domžalah. Vedno puščam vprašaj, saj je Crvena zvezda nekaj drugačnega kot Domžale. Kot številni radi pravijo, žoga na Marakani odskakuje drugače. V Zvezdi je velik pritisk in zdaj bomo videli, kako se je Parker mentalno sposoben spopadati z njim," je povedal Terzić.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
mitja61 9.1.2015, 09:58 Prijavi komentar
Nejc je zbežal iz BG, Parker je pa itak brezvezen, če je imel ponudbo iz Švice pa je izbral CZ.Nazadnje bo ostal v Domžalah, ker ne bo dobil certifikata pred plačilom, ki ga pa ne bo!?
Ibrakadabra 8.1.2015, 19:20 Prijavi komentar
Za Zvezdo igrajo še samo igralci ala Pečnik, tudi zastonj če je potrebno, da se bodo po koncu kariere lahko pohvalili svojim vnukom, da so igrali za nekdanjega evropskega prvaka, ki pa že nekaj časa nima niti za najemnine stanovanj, kaj šele za astronomske mesečne plače svojih nogometašev.
Ibrakadabra 8.1.2015, 18:59 Prijavi komentar
Hahah Zvezda je včasih res nekaj oz. veliko pomenila a zdaj če prestopiš v ta klub se ti verjetno slabše godi kot v smešnih Domžalah, v Domžalah vsaj redno plačujejo, bolje dobiti 3000eur kot pa 0 od obljubljenih 20.000 na mesec!!! ;)
zany 8.1.2015, 14:43 Prijavi komentar
Bi bilo potrebno preveriti pri srbskih kolegih, ali bo Zvezda sploh lahko registrirala Parkerja. Zaradi dolga več kot 360.000 evrov imajo namreč prepoved nadaljnih registracij. http://www.dnevnik.si/sport/nogomet/partizanu-crveni-zvezdi-in-se-14-klubom-prepovedane-registracije
fegićadrian 8.1.2015, 14:12 Prijavi komentar
Balkanci so čisto pomešali drese.Zvezda bi morala biti v črnem.Olimpija rumena.Partizan mavričen(al pa roza-volimo vas sve).Hajduk rdeč z zvezdo.Maribor pa itak vse razen vijolčen,ker ne igra niti en mariborčan.Dinamo pa no comment.
intel 8.1.2015, 13:42 Prijavi komentar
Eh Parker, škoda. Greš v klub, ki še vedno misli, da so v finalu v Bariju, realnost pa je taka, da imajo 50 milio€ dolgov in so "niko i ništa".
Solskjaer 8.1.2015, 13:21 Prijavi komentar
Za Terzića je West Ham, QPR vse isto :)
legenda 8.1.2015, 13:09 Prijavi komentar
Zvezda gre v franže, opcije kot jo je imela ciganska košarkaška zvezda ko se je združila z FMPjem za izbris dolgov pa ne obstaja.
rexi09 8.1.2015, 13:03 Prijavi komentar
Vaša realnost je propad!! Š čim boste pa plačevali Parkerja? Z jogurtom pa žemljo tako kot ostale?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE