Uredništvo    14. april 2014
Dragan Mrđa o razlogih za super formo Crvene zvezde

Ostali smo samo pozitivci

Glavni razlog, da Crvena zvezda beleži 13 zmag zapored in v prvenstvu vodi, je ta, da je ekipa sestavljena iz pozitivnih ljudi, trdi napadalec Dragan Mrđa.
SORODNE NOVICE
Eriksson: Zanima me reprezenta...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Guerrero "pomotoma" spil kokin...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Uradno: Edwinu Cardoni pet tek...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio v finalu klubskega svet...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Beograjska Crvena zvezda je tudi minuli konec tedna vknjižila zmago, s katero ostaja na prvem mestu prvenstvene razpredelnice. Beograjčani so premagali Čukarički in zadržali prednost treh točk pred prvim zasledovalcem Partizanom. Rdeče-beli so v drugem delu sezone v zelo dobri formi, saj le zmagujejo, njihov prvenstveni niz zmag pa se je podaljšal že na 13 tekem. 

Izkušeni napadalec Dragan Mrđa, tudi občasni srbski reprezentant, je prepričan, da gre Zvezdašem tako dobro, ker so vsi po vrsti pozitivni. "Spomladi smo bolj enotni kot smo bili jeseni. Ostali so le igralci, ki razmišljajo pozitivno. Takšni, ki so vedeli, kaj lahko pričakujejo in so se zavedali situacije, v kateri se je znašel klub. Težav v slačilnici ni in to se vidi tudi na igrišču. Enotni smo, držimo skupaj, si pomagamo, tisti, ki so že dolgo v klubu, pravijo, da Zvezda že dolgo ni imela tako enotne ekipe," pravi Mrđa, ki pri Crveni zvezdi igra pod vodstvom slovenskega trenerja Slaviše Stojanovića
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE