Uredništvo    11. julij 2013
Crvena zvezda predstavila Nejca Pečnika

Nosil bo številko 11

Nejc Pečnik se je na Marakani uradno predstavil kot novi nogometaš Crvene zvezde. Rdeče-beli iz Beograda so slovenskemu nogometašu zaupali dres s številko 11.
SORODNE NOVICE
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda: Veliko smo inve...
9.12.2017 | Evropske lige
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda molila za zmago ...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Da pri srbskem prvoligašu Crveni zvezdi resno računajo na Nejca Pečnika, priča tudi dejstvo, da so mu na Marakani zaupali dres s številko 11. Nogometaš, ki ima za seboj tudi nemalo nastopov v dresu članske reprezentance Slovenije (igral je tudi na svetovnem prvenstvu 2010 v Južni Afriki), se je uradno predstavil kot novi član rdeče-belih. K slednjim se je preselil, potem ko je trener kluba postal Slaviša Stojanović, Pečnik pa ne skriva zadovoljstva, ker je postal član nekdanjega evropskega in svetovnega klubskega prvaka.

"Če bi se mi že prej ponudila priložnost za prihod sem, bi jo zagotovo sprejel. Presrečen sem, ker sem prišel v tako velik klub," je od zadovoljstva kar sijal dosedanji nogometaš Sheffield Wednesdaya in nadaljeval: "Zelo sem motiviran in komaj čakam prvo uradno tekmo. Zadnje leto v moji karieri ni bilo preveč uspešno, a ne bi sedaj govoril o tem, zakaj je bilo temu tako. Ocenjujem, da premorem dovolj kvalitete za igranje v dresu Crvene zvezde, hkrati verjamem, da bom to dokazal že na prvih tekmah, ki so pred nami. Ob tem bi se rad zahvalil svojemu agentu, ki mi je omogočil, da sem po hitrem postopku sklenil sodelovanje z rdeče-belimi."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Satko 12.7.2013, 16:23 Prijavi komentar
Novi Mitar Mrkela :))). (malo za hec).
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE