Uredništvo    14. december 2015
Kyle Lafferty je želja Crvene zvezde

Nora ideja Crvene zvezde

Kyle Lafferty, ki je s slovenskim nogometom že večkrat prekrižal poti, se morda podaja na Balkan. Severnoirski napadalec je želja - Crvene zvezde!
SORODNE NOVICE
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
MLS Cup prvič v zgodovini v Ka...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
Konec za Urawo in Zlatana Ljub...
9.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Visok, robusten in neugoden. Kyle Lafferty ni Sergio Aguero, a je dovolj "tečen" in spreten, da velja za dobrega napadalca, ki ima poleg igranja za Severno Irsko (z njo bo nastopil tudi na prihajajočem evropskem prvenstvu v Franciji) za seboj izkušnje iz Burnleyja, Rangersa, Siona, Palerma, Norwicha in Rizespora. Sedemindvajsetletni Lafferty velja ze težavnega nogometaša, zato je tudi zamenjal že toliko klubov.

Zna pa se zgoditi, poroča Kurir, da se bo Lafferty preselil v Srbijo. Bil naj bi namreč želja Crvene zvezde, ki išče novega napadalca. Lafferty je pogodbeno sicer vezan na Norwich, a so ga pri slednjem pripravljeni poslati na posojo, slednje pa si močno želi tudi igralec, ki želi Euro pričakati pripravljen in v formi.

Crvena zvezda bo imela nekaj konkurence, kajti zanimanje zanj kažeta tudi Palermo in Leeds United. A ker je Lafferty znan veseljak, ki rad kaj popije, všeč pa mu je družba lepotic, ima Crvena zvezda zavoljo hedonističnega ugleda, ki ga uživa Beograd, zagotovo lepe možnosti za uspeh. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
float like a butterfly sting like a bee 14.12.2015, 12:22 Prijavi komentar
Hehe pa edino če so mu v BG zagotovili 2-3 starlete za družbo,potem lahko da pride,sicer pa ne vem s čim ga bodo plačevali:)
lpoolfan91 14.12.2015, 12:01 Prijavi komentar
Haha go je tisti slavni kyle, ki je še nekaj let nazaj veselo šarmiral Italijanke. Za tiste, ki morda še ne veste....ima 3 družine in vecje stevilo otrok...:) na kratko -> heartbreaker in vandal...srecno crvena zvezda
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE