Uredništvo    30. januar 2017
Crvena zvezda je kupila ganskega reprezentanta

Nekdanji "Juventino" pri Crveni zvezdi

Beograjska Crvena zvezda je svoje vrste okrepila z ganskim napadalcem Richmondom Boakyejem, ki je bil kratek čas celo na plačilnem seznamu slovitega Juventusa.
SORODNE NOVICE
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda: Veliko smo inve...
9.12.2017 | Evropske lige
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropske lige
Boakye je pripravljen oditi iz...
1.12.2017 | Evropske lige
Crvena zvezda molila za zmago ...
1.12.2017 | Evropske lige
Zvezda, Partizan in Zenit pred...
28.11.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Beograjska Crvena zvezda je sklenila prestop, ki v marsičem spominja na prestop Kingsleyja Boatenga v ljubljansko Olimpijo. Rdeče-beli so iz druge italijanske lige pripeljali 24-letnega Ganca Richmonda Boakyeja, ki bo v naslednjih 18 mesecih v Srbiji nastopal kot posojen igralec Latine, srbski mediji pa poročajo, da ga lahko Crvena zvezda kadarkoli v času trajanja posoje dokončno odkupi za okrogel milijon evrov. B92 poroča, da bo v vmesnem času Zvezda plačevala polovico njegove mesečne plače, ki sicer znaša 18.000 evrov.

Boakye je že pri 15 letih starosti pristal v italijanskem nogometu, nase pa je opozoril v majici Sassuola, pri katerem je z zadetki celo pritegnil pozornost največjega italijanskega kluba Juventusa. Leta 2012 je postal član stare dame, a za sloviti torinski klub nikoli ni zaigral, saj je v času solastništva dveh klubov - polovico vrednost njegove pogodbe je obdržala Genoa - igral na posoji v Sassuolu in španskem Elcheju. Po meteorskem začetku je njegova zvezda pričela bledeti, pred prihodom v Beograd pa je bolj ali manj neuspešno nastopal še za Atalanto, nizozemsko Rodo ter Latino.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE